/ufiles/articles/1/2018/06/3d-tonalno-korigirashto-sredstvo-kushon-15-g_7549.png Виж по- голям размер

DD тонално коригиращо средство – кушон, 15 g

Цена: 75.10 лв.

80909

Pro Visage

Наличен продукт

Кратко описание

Kushon - една от основните новости за красота през последните години. В тази стилна кутия са затворени всички компоненти на красивата кожа: идеален тон, овлажняване и защита от ултравиолетовата радиация. Ще се влюбите в това средство от първото приложение!

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

DD тонален коректор - Кушон
Красота-тенденция: идеален тон и нежна грижа в нов формат!
 
Кушон от tianDe има ултралеко приложение, 100% прикрива  несъвършенствата и фините бръчки, идеално се слива с цвета на кожата. Това революционно средство  съдържа активен хидрокомплекс с натриев хиалуронат и бетаин, който интензивно овлажнява кожата през целия ден. Kushon има антиоксидантни свойства и предпазва надеждно от излагане на UF и UVA лъчи.
 
DD-кремът,  който е импрегниран с гъба, е нова дума в козметичната индустрия. DD е съкращение, което означава Dynamic Do-All или "динамичен крем, който прави всичко". Името е многообещаващо, нали? Това средство включва всички предимства на предишните - BB- и СС-кремове: той овлажнява, подмладява и прикрива.
 
Kushon съчетава няколко козметики наведнъж. Сега не е нужно да носите навсякъде претъпкана козметична чанта! Той е компактен и удобен за употреба, като пудра. Има добра способност за покриване и крие всички дефекти, като фон дьо тен. В допълнение, той защитава кожата от ултравиолетова радиация!
 
Благодарение на факта, че в тази малка кутия има абсолютно всичко за използване "в движение" (самият инструмент, гъбата и огледалото), кушонът ще бъде вашата незаменима вълшебна пръчица. Сега винаги ще бъдете сигурни, че гримът е в ред.
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:
Вземете гъбата и леко натиснете кушона - вземете толкова количество, колкото е необходимо, за да създадете перфектния тен! Нанесете върху почистено, навлажнено лице.
 
АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ
 
Витамин Е
Витамин Е подхранва и регенерира, забавя процеса на стареене, неутрализиращи свободните радикали.
 
Титанов диоксид
Неорганичните  частици титанов  диоксид матират кожата и отразяват ултравиолетови лъчи, защитавайки клетките от увреждане.
 
Натриев хиалуронат
Овлажнява кожата, подобрява тургора, което я прави по-гладка. Изглажда фините линии, подобрява мекотата и еластичността на кожата.