/ufiles/articles/1/2019/03/aparat-za-kompleksno-fotohromno-ultrazvukovo-vyzdejstvie_2417.png Виж по- голям размер

3D Фотонер- апарат за фотохромно, ултразвуково въздействие

Цена: 313.20 лв.

90149

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

3D Photoner - портативно устройство за комплексно, фотохромно, ултразвуково въздействие, предназначено за домашна употреба и за редовни козметични процедури. Устройството комбинира ефективна техника на ултразвуков микромасаж и меки фотохромни (леки светлини) ефекти със спектър от електромагнитни вълни с различни дължини (червено, синьо, зелено).

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка


3D подмладяване. "Мини козметичен салон" в чанта!

3D Photoner от tianDe- портативно устройство за комплексно фотохромно, ултразвуково въздействие, предназначено за домашна употреба и за редовни козметични процедури.
 
Устройството комбинира ефективна техника на ултразвуков микромасаж и меки фотохромни (леки светлини) ефекти със спектър от електромагнитни вълни с различни дължини (червено, синьо, зелено).
 
- Експозиция с ултразвук. Друго име за метода е Sonodermia (от гръцки: звуков - "звук", дерма - "кожа"). Ултразвукът е механична вибрация - вибромасаж.
- Фотохромният ефект (светъл цвят) влияе благоприятно на състоянието на кожата.
 
Използването на 3D Photoner, в съчетание с козметиката на корпорацията значително увеличава ефективността на процедурата, благодарение на ускореното проникване на активните компоненти на продуктите.
 
Фотохромичната техника и излагане на ултразвук са идеални за зряла кожа с признаци на увяхване, суха кожа, наличие на бръчки и грапавина, старчески петна и лунички, белези след акне белези и др.
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:
1. Почистете внимателно лицето.
2. Свържете променливотоковия адаптер, включете захранването.
3. Нанесете дебел слой активен крем TianDe  върху третираната област на лицето.
4. Обърнете внимание, че радиаторът на устройството плътно се докосва до кожата по време на процедурата.
5. Продължителността на процедурата е 10-15 минути.
 
Предупреждение: По време на процедурата трябва да предпазвате очите си. Не се препоръчва насочването на ултразвуковия емитер към зоните на кожата с екзема, акне, слънчево изгаряне, петна. При извършване на процедурите е необходимо да се въздейства върху близките области на кожата. Устройството е проектирано по такъв начин, че да можете да го използвате с подходящи козметични средства, за да подобрите ефекта от процедурата. Преди процедурата, можете да приложите хидратиращ или лифтинг крем, гел или серум на TianDe, и да се насладите на още по-видими резултати!