/ufiles/articles/1/2018/11/balsam-kondicioner-za-kosa-recepta-na-dreven-kitaj-220-g_6751.png Виж по- голям размер

Балсам - кондиционер "Рецепта на древен Китай" , 220 g

Цена: 20.70 лв.

20147

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Фитотерапия за коса в традициите на Изтока, която възстановява силата и младостта на косата. Силата, красотата и копринената мекота на косата на китайката винаги е била еталон. Причината е правилната грижа и естествените компоненти, които източните красавици използват, за да се грижат за своите коси от древни времена.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Представяме ви тайната формула за красива коса, базирана на уникален укрепващ комплекс от легендарни източни билкови екстракти.
Благодарение на богатия активен състав, Балсамът - кондиционер "Рецепта на древен Китай":
Улеснява разресването на косата.
Премахва "ефекта глухарче".
Помага да се запази естествения цвят на косата.
Укрепва косата и ускорява растежа й.
Придава блясък и копринена мекота.
Ако искате здрава и красива коса не забравяйте след шампоана да използвате и балсама – кондиционер.
Активни съставки:
Екстракт от корен Фо-ти (Polygonum cuspidatum) - възстановява естествения блясък на косата, предотвратява ранното появяване на сива коса. Билката Фо-ти е известна и с двете си китайски имена He Shou Wu и Shou Wu Chih, които означават "чернокосия г-н Хе". Според китайската легенда сивокос мъдрец с помощта на това растение възстановява цвета на косата си, връщайки й черния цвят.
Екстракт от корен от джинджифил - подхранва косата, активизира микроциркулацията, подобрява подхранването на космените луковици и ускорява растежа на косата, нормализира дейността на мастните жлези.
Екстрактът от сладък корен (женско биле) - укрепва косата и я прави копринена и послушна.
Диметикон - придава блясък и мекота на косата, улеснява разресването, грижи се за косата, предпазва ги от горещ въздух. Повишава здравината на косата, предотвратява измиването на цвета на косата.
Цетримониев хлорид - образува защитен заглаждащ филм върху повърхността на косата. Той също улеснява разресването и предотвратява натрупването на статично електричество.
Приложение: Нанесете върху чиста, влажна коса, масажирайте и измийте добре.
Използвайте балсам – кондиционер в съчетание с Шампоан "Рецепта на древен Китай", 220 g. Тези продукти се допълват максимално, като ефектът им се усилва при редовна употреба.