/ufiles/articles/1/2018/04/balsam-za-kosa-efekt-na-biolaminirane-in-top-200-ml_7942.jpg Виж по- голям размер

Балсам за коса "Ефект на биоламиниране", In Top, 200 ml

Цена: 27.10 лв.

25507

In Top

Наличен продукт

Кратко описание

След измиване не харесваш косата си? Тя е без обем, "хвърчаща", не се поддава на прическа? Балсамът за коса "Биоламиниране" от серия In Тop ще промени това. В състава му влизат био компоненти, които създават ефект, който в последните години е популярен във фризьорските салони като ламиниране.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Балсамът "Ефект на биоламиниране" от серията In Top на tianDe ще позволи на вашата коса да изглежда блестяща като от корица на лъскаво списание без много усилия! Съдържащите се в балсама иновативни компоненти, създават ефекта от скорошно биоламиниране.

Косата излъчва здрав блясък, става покорна и красива, а резултатът е:
- по-плътна структура на косата;
- без разделени краища;
- визуално увеличение на обема;
- гладка и лъскава коса.

Балсамът с ефект на биоламиниране е подходящ за коса от всякакъв вид.

Активни компоненти: 
Комплекс за гладкост на косата STEPANQUAT ("StepankuAt") осигурява лесно оформяне на косата. Сега справянето с непокорната коса, ще бъде много по-лесно! Къдрави и дълги, повредени, начупени и заплетени - всички видове проблемна коса ще се разресват значително по-лесно. Освен това комплексът има антистатични свойства, придава косата мекота и изненадваща гладкост.
  Аминокиселини от царевичен глутен - метионин, лизин и треонин. Метионинът съдържа сяра, необходим компонент на кератина, протеинообразуващ белтък. Това е незаменима аминокиселина, която не може да бъде синтезирана от организма и влиза в тялото само с храна или добавки. Лизинът е строителният материал на колагена. Американски учени са доказали, че използването на лизин може да спре косопада с андрогенна алопеция. Треонинът осигурява подхранване на косата и кожата, има антистатични свойства.

Приложение: 
Равномерно нанесете балсама върху почистена и влажна коса. След 2-3 минути, изплакнете добре с вода.