/ufiles/articles/1/2018/05/chetka-za-kosa_2207.png Виж по- голям размер

Стайлинг четка за коса Compact Styler, 1бр.

Цена: 39.60 лв.

90159

In Top

Наличен продукт

Кратко описание

Стайлинг четка за коса Compact Styler е не просто четка, а и стилен аксесоар за вашата чанта. Лесно разресва всякакъв вид коса. Разресва косата без да поврежда структурата си. Равномерно и икономично разпределя продукти за грижа (маски, балсами). Подходяща за масаж на скалпа. Лесна за носене в чантата: заема малко място. Има защитно покритие. Удобно се държи в ръка.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Стайлинг четка за коса Compact Styler от tianDe е не просто четка, а и стилен аксесоар за вашата чанта.
Лесно разресва всякакъв вид коса.
Разресва косата без да поврежда структурата си.
Равномерно и икономично разпределя продукти за грижа (маски, балсами).
Подходяща за масаж на скалпа.
Лесна за носене в чантата: заема малко място.
Има защитно покритие.
Удобно се държи в ръка.
Благодарение на стайлинг четката Compact Styler, разресването и оформянето на косата ви ще бъде лесно и бързо. Особено ако сте любители на лесния масаж на главата и собственици на дълги, палави или къдрави коси. Четката за коса плавно се плъзга по косата, без да се натъква на съпротива и оставя копринена повърхност. Мокра или суха, права или къдрава – разресването на косата ви ще бъде удоволствие!
Тайната на тази уникална четка е в хитрото подреждане на зъбчетата. Те са изработени от мека пластмаса, която не наелектризира косата. Зъбчетата са подредени в определен ред: късите се редуват с по-дълги. Зъбите са меки, но еластични, и се огъват, ако срещнат на пътя си препятствие под формата на заплетена коса и възли. И ако първите редици зъбчета не са се справили със задачата, следващите ще свършат работата.
В допълнение, зъбчетата са сравнително рядко едно спрямо друго, което позволява внимателно да изгладите заплетените зони и да не затягате още повече възлите от косата. По този начин комбинацията от еластичен материал, различни дължини на зъбите и голямо разстояние между редиците прави четката незаменим помощник при разресването на косата.
Четка за коса Styler Compact изглежда като стилен аксесоар, който може да украси тоалетката и на най-взискателната дама. Компактният размер и наличието на удобен капак, който защитава зъбчетата, ви позволяват да го носите в чантата си. Приятно е да го вземете, удобно е да го използвате. Незаменима за едно съвременно момиче!
Дизайнът на четката е взрив от емоции!
Изработена е в два стилни дизайна: 
Сребрист цвят – хром, подходящ във всички ситуации. Тя се комбинира абсолютно с всичко. - 90159/01
В духа на парижкия шик, в дизайн на младежката серия от TianDe и ще бъде незаменим помощник за идеална среща или парти! - 90159/02