/ufiles/articles/1/2019/04/chetka-za-zybi-bambukov-vyglen-_2.png Виж по- голям размер

Четка за зъби "Бамбуков въглен"

Цена: 15.00 лв.

90175

Pro Dental

Наличен продукт

Кратко описание

Четката за зъби "Бамбуков въглен" със супер тънки власинки с въглен ще ви помогне да възстановите белия блясък на вашата усмивка! Редовната употреба на този „интелигентен” аксесоар ще ви позволи отново „нескромно” да се усмихвате с всичките си 32 зъба!

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

В съвременния свят белите зъби са не само знак за привлекателност, те са показател за определено ниво на живот и статут на човека. С течение на времето, поради приема на кафе, чай и вредни навици, дори естествено белите зъби могат да придобият неприятно жълтеникав оттенък.
 
Четка за зъби "Бамбуков въглен":
- нежно почиства, полира емайла на зъбите и масажира венците;
- подходящи за употреба при повишена чувствителност на зъбите и слаби венци;
- премахва бактериалната плака дори на труднодостъпни места.
 
Защо е толкова ефективна?
- Меки и фини косъмчета.
За хора със свръхчувствителност на емайла, която предизвиква дискомфорт при всеки натиск. Този продукт ще се хареса на всички. Благодарение на повишената мекота и изтънченост на косъмчетата, те не нараняват зъбите и се справят с задачите си възможно най-безболезнено. Те могат да проникнат и за цялостно да почистят и най-недостъпните места.
- Дезинфекция.
Въгленът има мощен антибактериален ефект, възвръща естествения бял цвят на зъбите, помага да се отървете от неприятния дъх, "привлича" към себе си бактериалната плака.
 
Резултатът ще е още по-добър, ако използвате пасти за зъби и гелове от TianDe. Усмивка на здравето!
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:
Четката за зъби трябва да бъде подменена, ако главата и е деформирана. Срокът на експлоатация на четката за зъби не трябва да надвишава 2-3 месеца.
 
АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ:
 
Дървесен въглен
Дървесният въглен може да „изтегля” замърсяването и токсините от кожата, като и придава  чистота и свежест. Премахва мъртвите частици на кожата, стимулира обновяването на клетките, като прави кожата по-мека и по-гладка.