Цветна спирала за мигли

Цена: 26.30 лв.

80123

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Цветна спирала за мигли от TianDe - отражение на дъгата в очите ви! Ярки цветове! Идеално разделяне! Зашеметяваща дължина!

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

 
Представена в два от най-модерните нюанса – синьо и тюркоаз, цветната спирала TianDe ще придаде на вашия поглед невероятна изразителност. Миглите ви ще бъдат леки и ярки, като криле на пеперуда и ще привличат погледите. Удобната четка с еластични власинки, перфектно разделя и повдига миглите, дори най-късите и най-меките. Благодарение на стабилната формула, спиралата не пада и няма да се размаже през деня.
Синята спирала (01) е универсална, тя е подходяща за всеки цвят на очите. Освен това с помощта й можете да скриете последствията от безсънната нощ - тя визуално придава свежест на погледа, а бялото на очите изглежда по-бяло.
Тюркоазената спирала (02) подхожда на красавици с кафяви очи.
Приложение: С помощта на четката внимателно оцветете миглите от корените до върховете, ако искате да получите ярък резултат.
За по-естествен ефект, нанесете цветната спирала върху черна, само по върховете на миглите. Ще бъде видима на ярка слънчева светлина, а в помещение ще изглежда черна.