/ufiles/articles/1/2018/07/ekstraovlazhniqvasht-gel-eliksir-protiv-brychki-botoluxe-40-g_3483.png Виж по- голям размер

Екстраовлажняващ гел-еликсир против бръчки "Botoluxe" , 40 g

Цена: 36.50 лв.

14803

Botoluxe

Наличен продукт

Кратко описание

Екстра овлажняващ гел-еликсир против бръчки"Botoluxe" осигурява дълготрайна и дълбока хидратация на кожата като в същото време я подхранва. Възстановява микрорелефа на кожата като укрепва липидната бариера. Запълва пространството в клетките на епидермиса, прави кожата гладка и еластична.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Екстра овлажняващ гел-еликсир против бръчки"Botoluxe" на TianDe осигурява дълготрайна и дълбока хидратация на кожата като в същото време я подхранва. Възстановява микрорелефа на кожата като укрепва липидната бариера. Запълва пространството в клетките на епидермиса, прави кожата гладка и еластична. Осигурява антиоксидантна защита за клетките на кожата.
Активните компоненти:
Витамин В3 - изглажда бръчките, стимулира активирането на "младежки" протеини, а именно Sirtuin 1 и Sirtuin 3, които помагат на клетките да се съпротивляват с процесите на стареене, удължават жизнения цикъл на клетката и стимулират процеса на активизиране на производство на нови клетки.
Трехалоза - спомага задържането на водата в кожата, възстановява увредената структура на епидермалната тъкан.
Натриев хиалуронат - насища кожата с влага и предотвратява загубата й чрез изграждане на невидима бариера, която пречи на изпарението на водата и дехидратиране на дълбоките слоеве на кожата. Създава желиращ обем вътре в клетката, изглажда текстурата на кожата, предотвратява и забавя процесите на стареене.
Витамин Е - забавя окислението на липидите и забранява на свободните радикали да разрушават клетките.
Екстракт от коприна - значително повишава нивото на хидратация чрез специални молекули, които могат да привличат и задържат вода.
Екстракт от алое вера - съдържа повече от 200 хранителни вещества, които проникват в кожата 4 пъти по-бързо и дълбоко от водата.
Екстракт от портулака /тученица/ - източник на органични киселини: оксалова, янтарна и лимонена киселина, които стимулира обновяването на кожата.
Сребърните светлоотразяващи частици в гела разпръскват светлината върху кожата и  създават сияещ вид.
Приложение: Нанесете малко количество от гела по цялото лице като избягвате зоната на очите.
Нанесен сутрин, гелът  през целия ден задължа влажността на кожата и я подхранва.
Ако поставите гелът вечер, през цялата нощ се грижи за кожата като я възстановява и насища с полезни компоненти и влага. На сутринта кожата ще е отпочинала и сияйна.