/ufiles/articles/1/2018/04/ezhednevna-higienichna-prevryzka-life-energy-_7523.png Виж по- голям размер

Ежедневна хигиенична превръзка „Life energy“

Цена: 4.40 лв.

63601

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Специалната структура на превръзката има фитомембрана, която поддържа естествения баланс на pH и предотвратява появата на миризма. Предоставя защита и комфорт. Препоръчва се за ежедневна употреба.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Превръзките „Енергията на  живота“ от tianDe са фитокомплекс от 38 билки и се препоръчват за профилактични  или лечебни цели.  Те имат противовъзпалително  и спазмолитично действие, възстановяват микрофлората на влагалището и с успех се използват в лечението на дисхормонални нарушения на  женската полова сфера, помагат на  извеждането от организма на токсини, оказват антисептично действие. Използването на превръзките „Life Energy“ се препоръчва за профилактика и комплексно лечение на такива заболявания като бактериална вагиноза, вагинит, вулвит, възпаление на лигавицата, ерозия на  шийката на  матката, цистит, възпаление на пикочния мехур, хемороиди. Освен това, тези фитопревръзки са  способни да укрепят имунитета, да ни избавят  от болки в главата  и световъртеж. Прекрасно са препоръчали себе си и при лечението на  чисто  мъжки заболявания като остър и хроничен простатит, орхиепидидимит. И нещо, което е особено важно, всичко  това става възможно без приемането на химия, а само благодарение на  природната живителна сила на  растенията!

Основни лечебни свойства на превръзките-фитокомпрес „Life Energy“:
 нормализират функциите на  органите на  малкия таз и перинеума;
 имат противовъзпалително и спазмолитично действие;
 оказват антибактериално и противовирусно действие;
 способстват нормализацията на тъканния имунитет на органите на  малкия таз и перинеума;
 оздравяват микрофлората на външните полови органи на жената;
 имат оздравителен ефект;
 повишават имунитета;
 хармонизират цикличните процеси.

Помагат при:
 HPV вирусна инфекция;
 поликистозни яйчници;
 CIN-1, CIN-2;
 кандида;
 вагинит (възпаление на външната част на женските гениталии);
 комплексна ендометриозна терапия;
 вулвит (дразнене, зачервяване, сърбеж);
 цистит (възпаление на пикочния мехур);
 хемороиди;
 нарушения на менструалния цикъл.

Изберете за себе си необходимия курс на използване:

Поддържащ курс
Препоръчва се да се проведе в периода на  въстановяване след медикаментозно лечение  на гинекологични заболявания или в постоперационния период.
Използва се 1 превръзка-фитокомпрес на ден. Лечебната активност на  превръзките  е 24 часа. Курсът варира от 10 до 30 дни, до достигане на  необходимия ефект.

Профилактичен курс
С цел профилактика превръзките се препоръчва да се използват един път в годината в течение на една цяла седмица. Използва се 1 превръзка-фитокомпрес на ден. Лечебната активност на  превръзките  е 24 часа

Лечение и профилактика  на цистит и хемороиди
Използва се 1 превръзка-фитокомпрес на ден до достигане на  необходимия ефект. После за профилактика се използват още 3 дни.

Противопокаания: бременност, период на кърмене, менструация, подрастваща възраст.

Забележка
В първите 3–6 часа в областта на  контакт на  фитокомпреса с тялото е възможно да се появи усещане на  неголямо парене или обратното – хлад. То преминава само в течение на 6–12 часа  и не изисква някакви допълнителни действия.

Внимание!
При обострен възпалителен процес е необходимо да се консултирате с лекар!
При индивидуална непоносимост към компонентите се препоръчва да прекратите курса.
Лечебно-­профилактичните превръзки „Life Energy“ са клинично тествани.
Отчет на резултатите от клиничното тестване за използването на ежедневните билкови дамски превръзки „Life Energy“ марка Tiande, в комплексното лечение на гинекологични заболявания

Време на провеждане: май – декември 2012
Място на провеждане: недържавно здравно заведение в гр. Барнаул
Общ брой пациенти, участващи в клиничните проучвания: 3 групи, 160 жени.
Препоръки по резултатите от клиничните изследвания.

4.1. Клинични изследвания са потвърдили високата ефикасност и добра поносимост на ежедневните билкови дамски превръзки „Life Energy“ марка Tiande.
4.2. Като се вземат предвид резултатите от клиничните изследвания на ежедневните билкови дамски превръзки „Life Energy“, може да се препоръчват за използване в комплексната терапия за лечение и профилактика на гинекологични заболявания при следните категории пациенти:
 жени, които страдат от възпаление на гениталиите (колпит /бяло течение/, цервицит /възпаление на канала на шийката на матката/, вулвит /възпаление на външните женски полови органи и входа на влагалището/, ендометрит /възпаление на матката/);
 жени в пред или след менопауза, кито най-често страдат от симптомите на хипоестрогенизъм – сърбеж, парене и сухота на външните гениталии (крауроза и левкоплакия на вулвата, атрофични колпит и вулвит);
 жени, които използват хормонални контрацептиви, като рискова група за кандидозен вагинит (млечница);
 за жените в комплексното лечение на хроничен неспецифичен цервицит;
 за жените в комплексното лечение на цервикална интраепителна неоплазия след лазерна конизация на вулвата и перинеума;
 за жените в комплексното лечение на кондиломатоза /папиломи-генитални брадавици/ в аногениталната област след лазерна вапоризация.
Съвместното използване на превръзките „Life Energy“ и „Енергия на билките„ и лекарствени средства, потвърдиха:

5.1. при пациентки, използвали ежедневните лечебно-профилактични превръзки  „Life Energy“, след лазерна вапоризация на шийката на матката при интраепителна неоплазия, репаративните процеси протичат по-бързо, не се усложняват с бактериална инфекция. Папилома вирусните инфекции не рецидивират;
5.2. при пациентки, използвали ежедневните лечебно-профилактични превръзки  „Life Energy“, успешно зарастване на хирургични рани след лазерна деструкция /унищожаване/ при кондиломатоза в аногениталната област настъпващо в рамките на 1 месец. След 3 месеца, признаци за възпаление напълно отсъстват. Рецидиви не се наблюдават;
5.3. при пациентки, използвали ежедневните лечебно-профилактични превръзли  „Life Energy“, след 3 месеца се наблюдава 100% излекуване на неспецифичен цервицит. Рецидиви не се проявяват.

Начин за употреба и дозировка. Заедно с традиционните лекарства за лечение са използвани ежедневните лечебно-профилактични превръзки „Life Energy“ и „Енергия на билките“ както следва:

 „Life Energy“ 2 пъти дневно в продължение на 1 месец и след това 1 път на ден в продължение на 2 месеца.
 „Енергия на билките“ (за критичните дни и нощи) – в съответствие с препоръките.

НЯКОИ РЕЗУЛТАТИ В ЧИСЛА

 Резултати от клиничното изследване проведено в периода май – декември 2012, в женската консултация към недържавното здравно клинично заведение гр. Барнаул: „Възможности за приложение на лечебно-профилактични превръзки „Life Energy“ в комплексното лечение на хроничен неспецифичен цервицит.“

Участници в изследването: Пациентки разделени в две групи:
1-ва група – комплексно приемане на лекарствени средства и превръзки  „Life Energy“
2-ра група – само с лекарствени средства

Критерии за 
ефикастност на лечението след 7 дни, % след 1 мес., % след 3 мес., %
1-ва гр. 2-ра гр. 1-ва гр. 2-ра гр. 1-ва гр. 2-ра гр.
Сърбеж 5,5 5,8 – 11,7 – 29,4
Парене 5,5 5,8 – 17,6 – 29,4
Контактно
вагинално кървене – – – 5,8 – 11,7
Болки низко в
коремната област 5,5 – 5,5 5,8 – 17,6
Вагинално течение 5,5 11,7 5,5 17,6 – 35,3
Рецидиви след
заболеването – – – – 11,1 47

Използвани са фитопревръзки „Life Energy“ 2 пъти на ден в продължение на 6 дни и след това 1 път на ден в продължение на 3 месеца. По време на менструация, пациентките са използвали дневни и нощни фитопревръзки “ Енергия на билките“. Всички пациентки от основната група /1-ва/ са отбелязали висока поносимост и комфорт при лечение с помощта на лечебно-профилактични превръзки  „Life Energy“ и „Енергия на билките“. Нежеланите реакции при използването не са наблюдавани.

Заключение: Използването на лечебно-профилактични фитопревръзки  „Life Energy“ и фитопревръзките „Енергия на билките“ (за критичните дни) повишава ефективността на лечението, свежда до минимум честотата на рецидивите и прави лечението по-комфортно за пациентките.

 Резултати от клиничното изследване проведено в периода май – декември 2012, в женската консултация към недържавното здравно клинично заведение гр. Барнаул: „Възможности за приложение на лечебно-профилактични фитопревръзки „Life Energy“ в комплексното лечение на канделоза в аногениталната област.“

Участници в изследването: 42 пациентки на възраст от 19 до34 години, разделени в две групи:
1-ва група – комплексно приемане на лекарствени средства и превръзки  „Life Energy“
2-ра група – само с лекарствени средства

Ефективност на лечението на пациентки след проведена лазерна вапоризация на канделоми в аногениталната област:

Критерии 
за ефикастност на лечението след 10 дни, % след 20 дни, % след 3 месеца, %
1-ва гр. 2-ра гр. 1-ва гр. 2-ра гр. 1-ва гр. 2-ра гр.
Вулвогенетална
хиперемия 100 100 4,5 60,0 – 15,0
Оток 54,5 90,0 4,5 40,0 – 10,0
Парене 36,3 75,0 4,5 40,0 – 10,0
Болка 27,2 60,0 – 15,0 – –
Нагнояване 4,5 25,0 – 10,0 – –
Рецидиви след
заболеването – – – – – 20

Използвани са превръзки „Life Energy “ 2 пъти дневно в продължение на 1 месец и след това 1 път на ден в продължение на 2 месеца. По време на менструация, пациентките са използвали дневни и нощни фитопревръзки „Енергия на билките“.

Всички пациентки от основната група /1-ва/ са отбелязали висока поносимост и комфорт при лечение с помощта на лечебно-профилактични превръзки  „Life Energy“ и „Енергия на билките“. Нежеланите реакции при използването не са наблюдавани.

 Заключение: Използването на лечебно-профилактични фитопревръзки  „Life Energy“ и фитопревръзките „Енергия на билките“ (за критичните дни) след лазерното отстраняване на канделомите подобрява ефективността на лечението, намалява честотата на допълнителна бактериална инфекция, а също така честотата на рецидивите на папилома вирусни инфекции на вулвата и перинеума. Следователно, при пациентки с канделоза в аногениталната област е препоръчително да провеждат лечение, включващо фитопревръзките „Life Energy“ и “ Енергия на билките“, като надеждно и икономически оправдано.

 

Подобни продукти