/ufiles/articles/1/2018/0/135-1.png Виж по- голям размер

Масажен гел "Ортофит" Altai Sacral, 125 мл

Цена: 24.00 лв.

34401

Altai Sacral

Наличен продукт

Кратко описание

Масажен гел "Ортофит" има затоплящ ефект, подобрява микроциркулацията в ставите, допринася за подобряване на метаболитните процеси. Специалната формула позволява бързото усвояване на активните съставки.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Базиран на традиционните медицински знания от руската област Алтай, гелът “Ортофит” на tianDe се явява средство за външно обезболяване и разсейващо подутините и оттоците средство. Премахва възпалението в областта на ставите и гръбначния стълб,  увеличава микроциркулацията на кръвта и способства за възстановяването на съединителната и хрущялна тъкан. Препоръчва се за намазване и масажиране в областта на ставите на ръцете, краката и гръбначния стълб. Усилва циркулацията на кръв в повърхностния слой на кожата.                                                             

Състав:

• Диметилсулфон - източник на органична сяра. Той е "проводник" на активните компоненти на гела.

• Екстракт от розмарин -  природен антибиотик.

• Пчелен балсам (прополис) -  микробите се приспособяват към всеки антибиотик, единствено към прорполиса не могат. Прополисът е 5 пъти по-силен от новокаина.

• Ментово масло – подсилва противовирусната и антибактериална активност, бързо премахва мускулните болки свързани с повишеното и рязко натоварване. 

• Евкалиптово масло – ефективно се бори с болките в мускулите, премахва възпалението в ставите. 

• Масло от маслина

Начин на приложение: 
Нанася се с масажни движения, с които гела се втрива в проблемните зони на тялото и ставите, докато се абсорбира напълно. Препоръчва се курс от 3-4 седмици, всеки ден, следват две седмици почивка и при необходимост курса се повтаря. Подходящ е за прилагане заедно с традиционните методи на лечение.