/ufiles/articles/1/2020/05/hidrogelev-fitoplastir-za-zheni-1br-_410.png Виж по- голям размер

Хидрогелен фитопластир за жени 1бр.

Цена: 21.30 лв.

66502

Choahae

Наличен продукт

Кратко описание

Хидрогел Фитопач Choahae* за жени ще ви помогне да подобрите общото си състояние и да ви върне към живот! Ако не сте привърженик на тичането към аптеката, опитайте с натурално средство с произход от Корея. Билковите пластири TianDe за жени са създадени, за да направят живота ви по-удобен. Не позволявайте на цикъла да контролира живота ви!

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Неприятни дърпащи усещания, дискомфорт, обща слабост, желание да останете вкъщи, увити в одеяло … Познати усещания? Повечето жени преминават през това веднъж месечно през критичните дни. Дори и да сте абсолютно здрави, такава реакция на организма се счита за нормална.
Как да облекчим дискомфорта и да живеем пълноценен живот дори през този период? Корейските учени са намерили изход! 
Хидрогел Фитопач TianDe за жени:
✔облекчава дискомфорта в специални дни;
✔невидим под дрехите и практически не се усеща;
✔помага да запазите нормалния ритъм  на живот във всеки ден от месеца;
✔възможно е леко усещане за топлина.
Просто го залепете под пъпа и скоро ще почувствате облекчение. Наслаждавайте се на живота всеки ден!
Активни съставки:
Витамин Е – подхранва, регенерира, забавя процеса на стареене, неутрализирайки свободните радикали.
Колаген – хидролизираният колаген действа като вид “проводник”. Поради малкия размер на молекулата, тя прониква по-дълбоко в кожата и помага на други компоненти да започнат по-бързо да действат.
Женско биле – използва се в много области, включително за да се отървете от „женските“ неразположения. Жените отдавна използват продукти от женско биле за регулиране на цикъла. Той е ефективен при болка и дискомфорт по време на специалните дни. Женското
Ванилилов бутилов етер – действа върху терморецепторите, като осигурява лек затоплящ ефект. Намалява чувствителността на рецепторите за болка. Насърчава дълбоко проникване на активни съставки. Действа като балсам за кожа – омекотява, подобрява микрорелефа.
Пелин – има противовъзпалителен ефект. Това растение се използва за хармонизиране на женската репродуктивна система. Официалната медицина признава действието на пелина и отвари от него се препоръчват за употреба в случаи на менструални неразположения, предменструален синдром.
Ангелика – екстрактът от корен на ангелика има благоприятен ефект върху тялото на жената. В ориенталската медицина ангеликата от хиляди години се използва като противовъзпалително и обезболяващо средство.
Луфа (Luffa cylindrica) – екстрактът от плодове на луфа има противовъзпалително действие.
Приложение: Махнете защитния филм и залепете пластира върху чиста, суха кожа под пъпа. Нанасяйте веднъж на ден в продължение на 3-4 часа (може да се използва през нощта по време на сън – до 7-8 часа). Използвайте веднага след отваряне.
Използването на тези пластири може да изглежда малко необичайно, но това е много често срещан начин в Корея за премахване на женските неразположения. Активните вещества под формата на пластир се прилага външно и има локален ефект, намалявайки болката в долната част на корема. Ще бъде незаменим в първите дни на цикъла!  Според статистиката, точно в този момент повечето жени изпитват неприятни, дърпащи усещания.
* Choahae – „Чоахае“ – в превод от корейски означава „Харесвам те!“. Защо такова име? Ще разберете, когато след използване на средствата от серията видите отражението си в огледалото.