/ufiles/articles/1/2018/0/154-1.png Виж по- голям размер

Крем-филър за кожата около очите Botoluxе, 10 г

Цена: 65.70 лв.

14801

Botoluxe

Наличен продукт

Кратко описание

Действието на крема е насочено към подобряване на тена, стегнатостта и еластичността на кожата около очите и устните. Изглажда и намалява бръчките около очите, свързани с възрастта. Високоактивните пептиди и хиалуронова киселина, включени в състава на крема, спомагат за цялостното и ефективно коригиране на кожата в областта на очите, както и коригират бръчките, причинени от активни мимики.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Изпълнете кожата си с младост!

Крем-филърът "Botoluxe" от tianDe е от най-ново поколение, чието действие е да "попълни" и "изглади" бръчките, което се основава на неинвазивен метод за доставяне на вещества против стареене на кожата. Ефекта се постига благодарение на активните компоненти на крема, които също са от най-ново поколение и са способни да преодолеят роговата бариера на кожата.

Думата „филът“ ( от английски Fill – запълване) обикновено се свързва с инжекциите за красота. Инжекционните филъри за премахване на бръчките по лицето се използват от козметологията от дълго време, като ефектът трае около 6 месеца и е на цена, която в специализираните кабинети и клиника  стартира от 400 лв.

Компания TianDe предлага на своите клиенти начин за подмладяване в домашни условия, на ниска цена и със завидна ефективност!

Крем – филър  Botolux от TianDe помага за премахване на бръчки около очите и устните, намалява дълбочината на бръчките, има разглаждащ  и дълготраен ефект. Нанася се сутрин и вечер с потупващи движения върху областите, които се нуждаят от корекция.

Приложение:
Нанесете сутрин и вечер върху почистена кожа, в областите около очите и контура на устните (или тези, които се нуждаят от корекция), с помощта на потупващи движения. Крем-филърът „Botoluxe“ има натрупващ, кумулативен и дълготраен ефект.