/ufiles/articles/1/2020/09/krem-stimulator-za-syvyrsheni-bedra-active-life_7515.png Виж по- голям размер

Крем-стимулатор за съвършени бедра Active life, 120 г

Цена: 21.50 лв.

35412

Active Life

Наличен продукт

Кратко описание

Естествените съставки в крема работят в добре дефинирана посока и кожата Ви ще изглежда по-безупречна с всеки изминал ден, а от фигурата – ще ви накара да изпитате удовлетворение.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Със стимулиращият крем от tianDe, съставен от растителни екстракти и етерични масла, ще се насладите на вида на бедрата си и състоянието на кожата. Кремът има умерено силен топлинен ефект и въздействието му върху „проблемните“ участъци на бедрата и задните части е като термоактивен микромасаж, който подобрява кръвоснабдяването и потока на лимфата. Под въздействието на топлината, мазнините започват да се извеждат бързо. Така се получава прекрасен лимфодренажен ефект. Предназначен е за прилагане в областта на хълбоците и проблемните зони на бедрата – бричовете. Натуралният състав на крема спомага за подобряването на състоянието на кожата, продавайки ѝ гладкост и мекота.

Външният вид на бедрата и дупето до голяма степен се определя от състоянието на кожата. Ако е тонизирана и има нормално ниво на влага - релефа на повърхността ѝ е много по-малко забележима. Но когато кожата загуби своята стегнатост и еластичност, тогава "портокаловата кожа" се проявява в цялата си прелест. Следователно, един най-важните ни приоритети е да приведем кожата си в ред. С тази деликатна задача ще се справи безупречно, естественият растителен състав, на стимулиращия крем за усъвършенстване на бедрата и дупето.

Естествените съставки в крема работят в добре дефинирана посока и кожата Ви ще изглежда по-безупречна с всеки изминал ден, а от фигурата – ще ви накара да изпитате удовлетворение.

Състав:

Малинов кетон – има свойства за изгаряне на мазнините.

Естествено фенолно съединение, което има уникалното свойство да стимулира разграждането на мазнините. В редица експерименти японски учени са установили, че кетон от малина е способен да ускори обменните (метаболитни) процеси в организма и успоредно с това да се пребори с вече натрупаните мастни отлагания.

Кофеин – ускорява процеса на метаболизъм в клетките.

Алкалоид от растителен произход, който се среща в кафето на зърна, чаените листа и някои други растения. Ободряващият ефект на кафето е свързван с веществото кофеин, което стимулира мозъка и елиминира сънливостта. Приложен върху кожата, има подобен ефект - ускорява метаболизма в клетките. В състава на козметичните продукти, той активно подхранва кожата, като я прави гладка и еластична.

Екстракт от Японски келп – е склад за хранителни вещества за тялото. Келпът е известен като морско зеле, и всеки, който се е опитал да премине към здравословна храна, знае, че е много полезен продукт. В състава на това древно растение се съдържат голямо количество йод, полизахариди с високо молекулно тегло, алгинова киселина, витамини В1, В2, В12, А, С, D, Е и високи концентрации на минерали, сред които са йод, калций, натрий, магнезий, калий, хлор, алгинати, ретинол и също така аминокиселини. Външната употреба на това чудо на природата оказва незабавно въздействие върху кожата на всички фронтове:

• Премахва излишния флуид и облекчава отока;
• Има дренажен ефект и намалява увисването на кожата;
• Повишава тонуса и еластичността;
• Предотвратява появата на стрии;
• Нормализира метаболизма в тъканите, стимулира производството на колаген, стяга и овлажнява кожата.

Екстракти от водорасли фукус и конски кестен – намаляват отпуснатостта на кожата.

Още едно съкровище от океанските дълбини са водораслите фукус, в помощ на трудната задача за премахване на излишните килограми. Използват се както вътрешно, така и външно, а резултатите говорят сами за себе. Като съставка в козметиката фукусът укрепва кожата, помага за отстраняването на излишната течност и прави влакната от съединителната тъкан по-трайни. Тези морски растения ще помогнат да се сбогувате с отпусната кожа!

Екстрактът от конски кестен е намерил широко приложение както в народната, така и в традиционната медицина. Съдържа гликозиди, сапонини, танини и много други полезни елементи, които подобряват кожата всеки ден. Увеличава тонуса и видимо намалява отпуснатостта на кожата. Също така, конският кестен има свойството да укрепва стените на кръвоносните съдове, така че се използва и за предотвратяване на разширени вени.

Етерично масло от портокал – извежда шлаките, токсините и излишната течност.

Едно от най-популярните и ефективни средства срещу омразните неравности по тялото. Благодарение на активните си киселини бързо отстранява шлаките, токсините и излишната течност от кожата. В резултат на това метаболитните процеси се нормализират и излишните сантиметри се топят пред очите Ви. След прилагането на това страхотно тонизиращо средство, кожата в проблемни области, изглежда по-млада и по-еластична.

Екстракт от червен пипер – стимулира кръвообращението в повърхностния подкожен слой.

„Парещото“ средство е благоприятно за много проблеми, свързани с несъвършенствата на кожата. Действието му се основава на стимулиране на кръвообращението в повърхностните слоеве на кожата, благодарение на ефекта на затопляне. Мастните слоеве започват да се разпадат, кожата се изравнява, сантиметрите  се топят.

Ментол – охлажда и помага за отстраняване на течностите.

Ментолът съвършено тонизира кожата, освежава, охлажда и придава свежест. Също така помага да се избавим от умората. Подпомага циркулацията на лимфата, потока на кръвта и извеждане на излишните течности. Вследствие на това "портокаловата кожа" e по-малко изразена.

Начин на прилагане:

Нанасяйте крема върху бедрата и задните части един или два пъти на ден и изчакайте до пълното му абсорбиране. Крем-стимулаторът не се измива. Термоефектът му се запазва при физическо натоварване и водни процедури.

Направете тест за чувствителност предварително, на малък участък.

За да подобрите ефекта след нанасянето на крема, обвийте бедрата си с домакинско фолио, поставете стегнат спортен клин и започнете да изпълнявате любимите си упражнения. Така ще умножете ползите им многократно! Ще се получи ефект на сауна, кожата ще се загрее по-силно и лимфодренажът ще се увеличи значително.

Най-ефективни упражнения за бедра и ханш са клекове, разтягане и бягане.

За по-значително проникване на ефективните съставки на крема, почистете кожата си предварително със една от солите на компанията.

А за видими и бързи резултати включете Плодовият слим чай, сутрин на гладно. Чаят ще намали апетита, ще увеличи метаболизма, ще отстрани излишните течности, шлаки и токсини. Освен това ще засили имунитета на организма и ще го насити с витамини и минерали,благодарение на плодовете нони, берберис, шипка и царевична коса, от които е съставен.