/ufiles/articles/1/2019/02/krem-za-lice-koncentrat-za-krasota-charm-collection-50-g_7761.png Виж по- голям размер

Крем за лице "Концентрат за красота", Charm Collection, 50 g

Цена: 82.70 лв.

15802

Charm Collection

Наличен продукт

Кратко описание

Можем да обобщим действието на „Концентрат за красота” в 3 основни направления: Антиейдж; Трансформация на проблемните зони - чело, около очен контур, отпускане на овала; Защита и възстановяване на кожата

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Какви са основните притеснения на жените на възраст 45+, касаещи тяхната кожа? Бръчките, разбира се!
На възраст след 30 години първите мимически бръчки започват да подсказват за своето съществуване, но се проявяват при мимика. След 40-45 годишна възраст бръчките започват да стават статични и се появяват независимо от работата на лицевите мускули. Тяхното проявление се дължи както на процесите на естественото стареене на кожата, така и "благодарение" на UV лъчите на слънцето, вредни навици и неправилна ежедневна грижа за кожата на лицето. С остаряването кръвообръщението в лицето се забавя, намалява количеството на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Всичко това води до намаляване на еластичността и отпускане на кожата.
Благодарение на иновативният си състав от активни компоненти „Концентрат за красота” от колекция Charm на Тианде ще помогне бръчките да се появяват бавно и да не се задълбочават.
Другият проблем на дамите на възраст 45+ е отпуснатата кожа и недобрият овал на лицето. При слабите жени това е още по-ясно изразено тъй като при тях липсва подкожна мазнина, която да държи кожата изпъната и повдигната. Муслулатурата също губи своя тонус, а и гравитацията оказва своето въздействие.
Концентратът ще помогне и в тази посока за корекция на състояние на кожата.
Действието на продукта е благодарение на активните компоненти, които са във висока концентрация:
Пентапептид - той е пептид с лизин, ензима трионин и серин. Всички те са балсами за кожата. Стимулира фибробластите като стимулира и активира възстановяването на строителните компоненти на кожата- колаген, еластин, фибропектин. В резултат се изглаждат бръчките, подобрява се общото външно състояние на кожата. Клиничните резултати показват, че кожата подобрява своята плътност, която с напредването на възрастта естествено намалява.
Бетаин - Аминокиселина, която се съдържа в сока на цвеклото. Задържа водните молекули в клетките. Спомага за заздравяване на кожата и бързо зарастване на рани.
Екстракт от пуртулака /тученица- той е естествен биорелаксант. Отпуска по естествен начин напрежението на мускулите на лицето, предоствратява появата на бръчки в околоочната зона. Съдържа естествен витамин С, който пази кожата от свободните радикали, подобрява производството на колаген като спомага запазване на младостта на кожата.
Бета- глюкан - стимулира естествената регенерация, подобрява еластичността и, заглажда фините линии.
Сквален - представлява прозрачно масло без цвят и мирис, което притежава уникална съвместимост с кожата. Той е източник на естествени мастни киселини и е един от най-добрите компоненти за омекотяване и изглаждане на кожата. Използва се за подобряване на клетъчното дишане и възстановяване на водно-липидната мантия на кожата. Забавя проявата на признаците на стареене.
Витамин PP - познат като никотинова киселина. Познат като участник в процесите на клетъчното дишане, намалява бръчките, заглажда кожата.
Алантоин - омекотява, заглажда, регенерира тъканите.
Витамин Е - един от най-силните антиоксиданти и витамин борещ се със стареенето на кожата.
Натриев хиолуронат - защитава кожата от вредното въздействие на околната среда като и създава защитна бариера, поддържа влагата в кожата, повишава еластичността и гладкостта.
Начин на приложение: Нанесете малко количество на цялото лице като избягате зоната на очите. Подходящ за възраст 45+ като дневен или/и нощен продукт