/ufiles/articles/1/2018/0/270-1.png Виж по- голям размер

Крем за ръце "Слънчеви маслини", 80 мл

Цена: 4.30 лв.

40109

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Възстановява мекотата и еластичността на кожата на ръцете. Кремът за ръце, в основата на който е ценното масло от маслина, е отлично овлажняващо, успокояващо средство, което дарява ръцете с добре поддържан вид. Има интензивно действие, богат е на витамини E, P, F, а също така на омега и аминокиселини, както и на цял комплекс полезни микроелементи.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Кремът за ръце "Слънчеви маслини" от tianDe запазва всички лечебни свойства, защото маслата участващи в него са  извлечени от плода чрез студено пресоване. Концентрация на витамин Е в крема е високо, помага за възстановяване на сухата кожа, нормализира хидробаланса, при това създава епителната бариера, което предотвратява загубата на влага в кожата на ръцете. Ценните минерали, като натрий и калий, нормализират рН на кожата на ръцете, като при това ги омекотяват, овлажняват и подхранватЖелязото, което също се съдържа в крема за ръце "Слънчеви маслини" е активен помощник за възстановяване микроциркулацията.

Кремът е обогатен още с:

-       витамин C, който е незаменим за безжизнената, старееща кожа, която често е и отпусната. Витамин C ускорява обмяната на веществата и притока на кръв в кожата на ръцете, подпомага възвръщането на нейния свеж и здрав цвят;

-       екстракт от перли - предпазва от суровите условия на околната среда, ускорява регенерацията, подхранва, тонизира, овлажнява и избелва. 

Приложение:  Нанесете върху чистата  и суха кожа на ръцете.

За да се постигне максимален ефект от активните компоненти се препоръчва 1-2 пъти в седмицата, преди да нанесете крема да направите СПА процедура на ръцете с използването на:

-       универсален  пилинг - Spa Technology 

-       сол за тяло от серията Spa Technology или  Hainan Tao

Подобни продукти