/ufiles/articles/1/2018/0/268-1.png Виж по- голям размер

Крем за ръце "Златен женшен", 80 мл

Цена: 7.20 лв.

40111

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Подхранва, омекотява и защитава кожата на ръцете от външни въздействия. Екстрактът от женшен тонизира и подмладява кожата, повишава нейната еластичност.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Съвременно козметично средство за грижа за ръцете от tianDe – цялостен комплекс от активни компоненти, който има следните положителни характеристики:

-       отлично подхранва и омекотява кожата;

-       предотвратява дехидратацията на кожата;

-       тонизира и подмладява кожата, повишава нейната еластичност.

Състав:

Биологично активни компоненти, растителни масла, вода:

вода - свързва всички участващи съставки и повишава овлажняващите свойства на продукта. В нея се прибавят различни активни вещества, всяко от които изпълнява определена задача.

витамин Е – "витамин-защитник", отличен антиоксидант. Възстановява, овлажнява кожата, прави я мека и еластична. Също така поддържа естествената структура на кожата. Неутрализира действието на свободните радикали, които допринасят за стареенето на кожата. Има и антиокисляващо действие - запазва свежестта на крема.

глицерин – най-доброто средство за омекотяване на кожата. Той помага да се постигне отлично състояние на кожата за кратък период от време - след нанасяне на козметичния продукт, глицеринът образува филм върху кожата, при което отлично се съхранява влагата.

 • женшен, или както го наричат ​​на Изток – "корен на живота" се използва в козметологията в продължение на няколко хилядолетия. В състава на женшена влизат важни минерали и микроелементи, силен антиоксидантен комплекс и пептиди. Малките пептидни молекули са способни да проникнат дълбоко в кожата и да стимулират нейното обновяване. Тези активни вещества повишават жизнеспособността на клетките.

Благодарение на уникалния си състав, женшенът има положителен ефект върху цялостното състояние на кожата, регулира и нормализира обмяната на веществата. Полизахаридите и аминокиселините ефективно възстановяват необходимото ниво на влага в кожата, а високото съдържание на витамини C и E способстват за предотвратяване преждевременното стареене на кожата. Женшенът има също благоприятен ефект върху състоянието на ноктите.

евгенол - органично вещество, клас ароматни феноли. Има силен и остър пикантен аромат, в който много от нас разпознават аромата на карамфил. Евгенолът има антибактериални свойства, леко подсушаващо, очистващо и обезболяващо действие.

Приложение:  Нанесете върху чистата  и суха кожа на ръцете.

За да се постигне максимален ефект от активните компоненти се препоръчва 1-2 пъти в седмицата, преди да нанесете крема да направите СПА процедура на ръцете с използването на:

универсален  пилинг - Spa Technology 

сол за тяло от серията Spa Technology или  Hainan Tao

Подобни продукти