/ufiles/articles/1/2021/02/kyrpa-skreper-za-pochistvane-2-v-1_1496.png Виж по- голям размер

Кърпа скрепер за почистване 2 в 1

Цена: 18.30 лв.

90188

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Универсалната двустранна скрепер кърпа 2 в 1 е дует, който бързо и лесно ще ви помогне да се справите с домакинската работа.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Кърпа скрепер за почистване 2 в 1 –  Чистота и блясък без усилия и петна във вашия дом!
 

Искате ли да възстановите чистотата в дома си за минимум време и физически разходи?

Универсалната двустранна кърпа скрепер 2 в 1 е дует, който бързо и лесно ще ви помогне да се справите с домакинската работа. Кърпата има 2 лица:

Меката страна на кърпата Тианде е от микрофибър. Предназначена е за почистване на всякакви повърхности от замърсявания, прах и мазнини: общо почистване (прах, мръсотия, мебели, стени, уреди, врати, первази на прозорците).

Твърдата страна на кърпата е скрепер, който комбинира абсорбиращ слой и здрави, но еластични ребра за почистване. Предназначена е за премахване на особено упорити замърсявания. Ако е необходимо да почистите упорити, устойчиви петна, тогава използвайте страната на скрепера. Твърдите люспи почистват мръсотията, като същевременно не надраскват повърхността, събират мръсотия и я задържат сигурно.
Специалното изплитане на кърпата ще ви помогне с почистването както в кухнята, така и в хола, и банята.

Кърпа скрепер за почистване 2 в 1 Тианде:

✅ събира мръсотия, абсорбира влагата;

✅ не оставя петна;

✅ почиства и без специални препарати;

✅ има дълъг експлоатационен живот.

Приложение: За да почистите всяка повърхност от замърсявания, прах, мазнини и др., избършете я с меката страна на кърпата. Отстранявайте упоритите замърсявания със скрепера. Използвайте почистващ препарат, ако е необходимо. Изпирайте кърпата отделно от други тъкани. Не гладете, изсушавайте по естествен начин.

В пакета – 1 бр.

размер 32 см х 32 см