/ufiles/articles/1/2019/04/masazhno-kozmetichno-maslo-tajnata-na-energiiqta-ci-10ml_6029.png Виж по- голям размер

Масажно козметично масло "Тайната на енергията Ци", 10ml

Цена: 42.90 лв.

30140

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Масажно масло "Тайната на енергията Ци" ще ви помогне да се насладите на всеки дъх! Сместа от етерични масла в състава на продукта ще помогне за облекчаване на запушването на носа и за установяване на нормално дишане.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Лесно дишане!
 
Според традиционната източна медицина, енергията Ци е диханието на живота, без значение колко метафорично и поетично звучи. Ци е не по-малко реална от материалните неща. Не можете да я го докоснете, но можете да я почувствате и да се научите как да я управлявате. Правилното протичане на Ци в човешкото тяло е ключът към неговото здраве и дълголетие.
Един от основните начини, по който Ци влиза в тялото ни, е свободното носово дишане. Ако носът е запушен, свободният поток на Ци е нарушен. Източните мъдреци вярват: ако циркулацията на енергия е нарушена в тялото, човек започва да боледува.
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:
2-3 пъти на ден, нанесете сместа от етерични масла с масажни движения върху ноздрите и върха на носа. Избягвайте нанасянето на масло върху чувствителната кожа под носа.
 
АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ:

Масло от здравец
Етеричното масло от гераний перфектно тонизира кожата, спомага за възстановяване на нейната еластичност.
 
Масло от лавандула
Цветовете на лавандулата изпълват пространството с успокояващ аромат. Вдишвайки и най-малките летливи частици от етеричното масло, възстановяваме душевното си равновесие и спокойствие ...
 
Масло от мента
Маслото от мента подобрява кръвообращението и клетъчния метаболизъм.
 
Масло от гроздови семки
Маслото от гроздови семки омекотява, освежава и тонизира, изравнява цвета на кожата.
 
Евкалиптово масло
Евкалиптовото масло подобрява процеса на възстановяване на клетките, увеличава способността на организма да обновява тъканите, спомага за намаляване на отока.
 
Масло от лимонов евкалипт
Има противовъзпалително и антисептично действие, има антибактериални и антивирусни свойства, стимулира регенерацията на тъканите, облекчава възпалението.
 
Масло от чаено дърво
Етеричното масло от чаено дърво отдавна се използва за заздравяване на рани, както и за прогонване на досадни насекоми. Има антисептични свойства, успокоява раздразнената кожа.