/ufiles/articles/1/2019/02/maska-film-s-ekstrakt-ot-aloe-spa-technology-80-g_8433.png Виж по- голям размер

Маска - филм с екстракт от алое, SPA technology, 80 g

Цена: 17.20 лв.

50201

SPA technology

Наличен продукт

Кратко описание

Маската - филм с екстракт от алое, съчетава предимствата на повърхностния пилинг и грижовните свойства на класическата маска - овлажняване, хранене и възстановяване.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Хранителното желе на маската насища кожата с полезни вещества, превръща се във филм, който премахва мъртвите рогови клетки и почиства запушените пори.
Ефект от използването на маската- филм:
- Ексфолиране (пилинг) на повърхностния слой на епидермиса, дълбоко почистване и стесняване на порите.
- Изравняване на текстурата на кожата.
- Подобряване на микроциркулацията на кръвта и създаване на идеални условия за възникване на метаболитни процеси в клетките на дълбоките слоеве на кожата.
- Активиране процеса на обновяване на епидермални клетки (кератиноцити), последвано от увеличаване на концентрацията на естествения овлажняващ фактор (NMF), осигуряване на кожата оптимален хидробаланс.
Маската - филм Алое:
Разтваря мазните тапи, почиствайки порите и премахвайки слоя вроговени клетки.
Доставя подхранващи вещества в кожата.
Спомага нормализирането на хидробаланса на кожата.
Извършва профилактика срещу акне.
Активни компоненти:
Екстрактът от Алое вера - успокоява, омекотява и овлажнява кожата, стимулира възстановяването й, подобрява еластичността, изглажда фините бръчки.
Приложение:
Нанесете плътен слой маска върху почистено сухо лице, като избягвате устните, веждите и областта около очите. Оставете да действа 18-20 минути, докато маската изсъхне. Отлепете маската отдолу нагоре, като внимателно разделяте ръбовете й от кожата. Ако останат малки фрагменти от филма - избършете с влажен памучен тампон.
За мазни типове кожа маски-филми могат да се прилагат доста често - 1-2 пъти седмично; при нормално - веднъж седмично; със суха и чувствителна много по-малко - 1 път на 2 седмици. Възможно е да се използват филмови маски през цялата година. Те могат да се използват както самостоятелно, така и в комбинация с други маски.
Предпазни мерки: Не допускайте маската да стане прекалено суха: ако филмът не се залепва за сухи пръсти, означава, че маската е изсъхнала и може да се махне. При тънка, обезводнена кожа и прекомерно количество мъх, маската трябва да се използва много внимателно. Противопоказна е при розацея.