/ufiles/articles/1/2018/05/maska-za-lice-spori-ot-vodorasli-marine-collagen_8080.jpg Виж по- голям размер

Маска за лице „Спори от водорасли“ Marine Collagen

Цена: 11.60 лв.

50113

Marine Collagen

Наличен продукт

Кратко описание

Маската за лице „Спори от водорасли“ на 100% се състои от спори на японска ламинария (род кафяви водорасли, нар. още морско зеле) са източник на алгинова киселина, която има продължително овлажняващо действие, както и аминокиселини, витамини и минерали, необходими за нормалното функциониране на структурните компоненти на кожата.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Текстурата удивява, резултата е невероятен! С маската за лице от серията Marine Collagen на tianDe
100% НАТУРАЛНА!

Семената (спорите) на морските водорасли са най-добрия продукт, съдържащ протеините на човешките колагенови влакна и са в състояние да възстановят кожата, дори и в крайно тежки случаи, когато това е невъзможно с други козметични продукти. Морските водорасли, благодарение на своя уникален биологичен състав, наистина творят чудеса. Насищат кожата с витамини и микроелементи – B, A, D, C, E, селен, хром, калций, калий, магнезий, желязо, фосфор и йод, активизират  способността на кожата за възстановяване. Полизахаридите на алгиновата киселина, включени в състава на маската, влияят благоприятно на всички процеси за нейното помладяване: укрепват междуклетъчния матрикс, повишават еластичността, активизират синтеза на колаген, което поддържа тургора на кожата в идеално състояние.

Не съдържа оцветители, консерванти или други синтетични добавки!

Резултат от използването:

  • Кожата е хидратирана, изглежда идеално гладка и еластична.
  • Контура на лицето стегнат, бръчките са по-слабо изразени.
  • Цветът на лицето е идеално изравнен и свеж, няма мазен блясък.

Начин на приложение:  
3-4 равни чаени лъжички от сместа разбъркайте с гореща вода (600 – 700С) в съотношение 1:1. При контакт с водата маската образува хлъзгава еластична маса. Разтегнете сместа леко и ù придайте формата на лице, правейки дупки за очите, носа и устата. Сложете маската върху лицето и шията. Изплакнете с вода след 15-20 минути. (Най-добре е да разбъркате маската в голяма плоска чиния – тя лесно ще придобие формата на нейното дъно, т.е. ще „изградите“ лице – експериментирайте.)
Препоръчително използване на маската – 1-2 пъти в седмицата.

1 маска = 2 приема

Грамаж: 30 гр.​

Подобни продукти