/ufiles/articles/1/2018/10/moliv-za-vezhdi-pro-visage-_2744.png Виж по- голям размер

Молив за вежди „Pro Visage“

Цена: 20.70 лв.

80906

Pro Visage

Наличен продукт

Кратко описание

Според стилистите – гримьори, красивите, добре поддържани вежди са 90% от успешния грим.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Молив за вежди „Pro Visage“ от TianDe ще ви помогне да създадете перфектните вежди! Благодарение на стабилната си формула, той няма да се разтече и размаже през целия ден.
В състава - канделилов восък, който естествено "фиксира" правилната извивка. Канделиловият восък е растителен восък, който се добива от храста канделила (Euphorbia cerifera). Използва се в различните козметични форми за повишаване на устойчивостта им в топло време. Нанесен върху кожата оставя защитен филм, което го прави подходящ за чувствителна кожа.
Удобния графит помага да се постигне идеалната точност на приложението, а практичният "гребен" от друга страна лесно ще приведе веждите ви в ред, подчертавайки тяхната безупречна форма.
Използвайте молив за вежди, вместо татуиране! С молив за вежди „Pro Visage“ , можете да придадете на веждите си не само ясни очертания, но и да промените формата им, без да прибягвате до болезнени процедури.
Приложение: Нарисувайте веждите с молив, запълвайки кожата между космите. Регулирайте интензитета на цвета с по-силен или по-слаб натиск на графита.
Молив за вежди „Pro Visage“ е представен в два оттенъка: кафяв -  80906/01 и графит - 80906/02