/ufiles/articles/1/2018/11/myzhka-prevryzka-tajnata-na-imperatorskite-pokoi-1br-_6187.png Виж по- голям размер

Мъжка превръзка „Тайната на императорските покои“, 1бр.

Цена: 6.20 лв.

60148

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Заредете се със силата на императора! Известно е, че в покоите на древните китайски императори освен главна съпруга има още 39 съпруги и 81 наложници. За да запазят величието на тялото и духа, китайските владетели са използвали чудотворни масла, а лечителите подготвяли специални фитокомпреси за тях, благодарение на които дори и старците възвръщали силата си, а болката изчезвала.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

TianDe съчетава тайните на традиционната източна медицина със съвременните научни разработки за създаването на ефективен хигиеничен инструмент, който да позволи на мъжете да възродят духа и тялото си. Императорската сила и силата на билките сега е достъпна за всеки мъж!
„Тайната на императорските покои“ е ефективен хигиенен продукт с билкови фитонциди - биологично активни субстанции от растения, които възпрепятстват растежа и развитието на бактериите.
Фитомембраната съдържа подбрани китайски лечебни растения, които най-ефективно влияят върху "второто сърце" на мъжа:
Подпомага в борба със застойните явления в малкия таз.
Спомага за възстановяването на мъжката сила.
Има положителен ефект върху урогениталната система.
Поддържа полезна микрофлора и запазва комфорта.
За запазване на мъжкото здраве, корпорация TianDe има цялостна програма, чиято ефективност ще бъде значително подобрена от Мъжката превръзка.
Активни компоненти:
Корен от байкалски шлемник – мощен естествен стимулант.
Див люляк или вълче лико (Daphne mezereum) – оказва мощно антибактериално действие.
Кожица от червено грозде - съдържа ресвератрол - най-силният антиоксидант, често наричан "извор на младостта". В допълнение, той проявява противовъзпалителна и антимикробна активност и е в състояние да подобри функционирането на митохондриите, които са основните енергийни центрове на всяка клетка в тялото.
Ядки от прасковени костилки - допринасят за възстановяването на хормоналните нива и имат благоприятен ефект върху простатната жлеза. Те съдържат голямо количество витамини (PP, B17), минерални вещества (желязо, фосфор, калий, натрий, магнезий, калций).
Камфор - активира метаболитните процеси в тъканите, подобрява доставянето на активни съставки.
Корен ревен -  съдържа много хранителни вещества, които поддържат тялото в добра форма, отлагайки настъпването  на старостта. Допринася за повишаване на потентността.
Pyrrosis lingual –  има положителен ефект върху урогениталната система. Това растение е признато за официално лекарство. Pyrrosia помага при инфекции на пикочните пътища, камъни в уринарния тракт с трудно и болезнено уриниране.
Синя Диоскорея или див ям - помага при нарушения на сексуалната функция при мъжете, укрепва имунната система.
Хлорхексидин - универсален бактерициден агент с широкоспектърно действие. Ефективен срещу повечето известни бактерии, много гъби и дори някои вируси.
Приложение: Постоянно в продължение от 1 до 3 месеца. 1 превръзка може да се използва до 24 часа на ден веднага след отваряне на опаковката.