/ufiles/articles/1/2018/12/obogaten-gel-s-arginin-i-glicin-active-life_2624.png Виж по- голям размер

Обогатен гел с аргинин и глицин Active Life, 21 сашета х 8 гр.

Цена: 44.70 лв.

135413

Active Life

Наличен продукт

Кратко описание

Гел с аргинин и глицин –за перфектна работа на мозъка, за енергия и успех във всичко запланувано! Да поддържаме духа и тялото си при съвременния начин на живот на ниво, е трудна задача! Работа, семейство, приятели, хоби –всичко това е важно за всеки, но отнема време. Обогатеният гел с аргинин и глицин е създаден специално за тези, които искат да успяват и да осъществят всичко, което са планирали.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Обогатеният гел с аргинин и глицин е създаден за вас, ако искате да се чувствате в подем всеки ден, да успявате и да изглеждате чудесно. Само едно саше на ден е достатъчно за да се чувствате великолепно!
Комплексът от активни компоненти има следното действие:
-помага за поддържане на енергийния потенциал; 
-има положителен ефект върху имунитета; 
-подобрява настроението, настройва към позитивното; позволява да се справите със стреса, причинен от ежедневната умора и непрекъснатия поток от информация;
- предпазва от стареене и подобрява съня. 
Обогатеният гел с аргинин и глицин може да се нарече многофункционален продукт, който помага за решаването на редица задачи:
- Благодарение на активните си компоненти, той ще даде бодрост и позитивизъм на младите хора – срещи с приятели, отлична изпитна сесия, спортен отдих. Ще бъде много по-лесно да направите всичко това!
- Той ще се грижи за активния живот и отличното самочувствие на хората на средна възраст и на възрастните хора. Повече без хроническа умора!
- Имайки пикантен вкус, гелът ще бъде чудесен помощник за тези, които следят за фигурата си, защото в него има 0 калории! Той ще дари енергия и сила на спортистите.
- С него животът ви ще бъде ярък. В резултат на намаляване на стреса, вашият организъм с повече сили ще противостои на негативните фактори.
Активни компоненти:
Гелът съдържа най-важните за организма вещества – аминокиселините L-аргинин и глицин, чийто ефект се усилва от витамин В5.
- L-аргинин – аминокиселина за повишаване на издръжливостта и имунитета + защита от стареене; 
-глицин – аминокиселина за активен живот без стрес и добро настроение; 
-витамин В5 (пантотенова киселина) – подобрява ефекта на L-аргинина и глицина
Приложение:
За възрастни, ежедневно по 1 саше на ден по време на хранене. Приема се бавно, за да може да бъде качествено абсорбиран от лигавицата на устната кухина. Продължителност на приема – 3 седмици. За по-голяма ефективност курсът може да се повтори след един месец. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Хранителната добавка не може да се използва като заместител на храната.
1 опаковка е предназначена за 1 курс на приемане.
1 опаковка: 21 сашета х 8 гр.