/ufiles/articles/1/2019/08/ovlazhniqvashta-osnova-za-grim-ocean-riches-40ml_8702.png Виж по- голям размер

Овлажняваща основа за грим Ocean Riches, 40мл

Цена: 39.00 лв.

86004

Ocean Riches

Наличен продукт

Кратко описание

Перфектен грим и дълготрайна хидратация! Овлажняваща основа Ocean Riches е идеална база за грим, благодарение на която тоналното средство ще постави перфектен воал и ще скрие всички недостатъци по кожата!

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Овлажняваща основа за грим Ocean Riches е с лека, безтегловна текстура:
- лесно се разпределя върху кожата и се приспособява се към всеки тон.
- скрива порите;
- изглажда бръчките, изпълвайки ги;
- перфектно овлажнява;
- предотвратява появата на бръчки;
- придава на кожата ви копринена текстура.
Праймерът Ocean Riches работи не само за външната красота на кожата: благодарение на активния си състав, дълбоко овлажнява и предотвратява появата на бръчки.
Активни съставки:
Натриев хиалуронат - интензивно овлажнява кожата, подобрява тургора и я прави по-гладка. Изглажда малките бръчки, подобрява мекотата и еластичността на кожата.
Титанов диоксид - частиците от минерален титанов диоксид покриват кожата и отразяват ултравиолетовите лъчи, предпазвайки клетките от увреждане.
Морски таралеж - екстрактът от морски таралеж има невероятно силен регенериращ ефект върху кожата. Помага за възстановяване на тонуса и еластичността, намалява оттока и забавя отпускането на кожата.
Трехалоза - растителни полизахариди, които помагат за запазване на влагата в кожата и изглаждат бръчките. Прави кожата по-твърда и еластична.
Приложение: Може да се използва като основа за грим или като самостоятелно средство. Флуидът се нанася върху почистената кожа на лицето, като се избягва зоната около очите.
 

Подобни продукти