/ufiles/articles/1/2020/08/plastir-za-mazoli-i-zagrubiqla-kozha-wuhan-4-br-_3130.png Виж по- голям размер

Пластир за мазоли и загрубяла кожа Wuhan, 4 бр.

Цена: 5.50 лв.

30125

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Пластир за мазоли Wuhan – цялата омайваща мекота на изтока е в краката ви!

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Меките пети, без мазоли и загрубяла кожа, са основният признак на добре поддържаните крака. Това може да бъде трудно постижимо. Всъщност мазолите са няколко слоя кератинизирана кожа, които могат и трябва да бъдат премахнати. Ако загрубялата кожа е пренебрегвана, простото накисване и пемзата няма да помогнат. Тук са необходими по-ефективни средства.
TianDe представя пластир при мазоли и загрубяла кожа Wuhan – лесен и удобен за използване, той ще стане верен помощник в борбата с този проблем. Просто залепете върху проблемната зона.
Активни съставки:
Салицилова киселина – омекотява кожата, помага за премахване на мъртвите клетки. Има антисептични свойства.
Борнеол – традиционно се използва в китайската медицина като обща съставка в лекарствените лекарства. Има богат аромат и дълготраен дезодориращ ефект. Помага в борбата с изпотяването и има силни антибактериални свойства.
Сафлорово масло – добива се от шафран и неговите подвидове, които растат главно в средиземноморските страни и Югоизточна Азия. Има успокояващи и антиоксидантни свойства, перфектно омекотява кожата и помага за заздравяването на малки ожулвания.
Корен от стемона – има силни бактерицидни и противогъбични свойства поради състава си. Включва алкалоиди (стетонинин, стемонидин, тубертстемонин, изостемонидин, протостемонидин, пипупин, синотемонин) и органични киселини (малонова).
Яванска бруцея – вечнозелен храст, който успешно се използва в китайската медицина. Благодарение на богатия си състав тази билка е ефективна срещу бактерии.
Приложение: Пластирът трябва да бъде залепен за проблемната зона – в центъра на мазола, като същевременно се опитвате да не докосвате здравата кожа. След 4 часа пластирът трябва да се отстрани. Направете почивка за 2-3 часа и след това можете да повторите процедурата.

На ден могат да се използват максимум два пластира. Курсът на приложение е до 2 седмици. Нанесете пластира върху суха и чиста кожа.