/ufiles/articles/1/2019/04/proteinov-koktejl-slim-hondro-mix-dvizhenie-active-life-300-g_5035.png Виж по- голям размер

Протеинов коктейл Slim Hondro Mix – движение, 300 g

Цена: 77.20 лв.

195422

Active Life

Наличен продукт

Кратко описание

Протеинов коктейл Slim Hondro Mix с вкус на сладолед е за тези, които трябва да върнат теглото си в норма и да подкрепят ставите. Ставите са тези, които страдат най-много по време на голямо физическо натоварване и наднормено тегло.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Шейк Slim Hondro Mix е перфектната комбинация от вкус и полза:
- Подпомага работата на ставите;
- Редуцира теглото;
- Грижи се за перфектна форма и тонус;
- Връща на организма енергията и жизнеността;
- Помага да се постигнат отлични резултати в спорта.
Slim Hondro Mix с вкус на сладолед е перфектната комбинация от вкус и полза. Съдържа висококачествен протеин в оптималното съотношение: 55% суроватка и 45% слънчоглед.
Без соя, глутен, захар, консерванти, багрила и синтетични премикси - продуктът съдържа максималното количество естествени компоненти, включително аминокиселини.
Приятният вкус на коктейла придава естествен подсладител - екстракт от стевия.
Една порция съдържа 11 грама протеин и само 50 килокалории!
Ниско съдържание на мазнини – 0,5 гр. и въглехидрати – 0,5 гр.
Състав: суроватъчен протеин, слънчогледов протеин, хидролизиран колаген, овесени фибри, натриев хиалуронат, екстракт от гуарана, L-карнитин, левцин, валин, триптофан, метилсулфонилметан, аскорбинова киселина (витамин С), хром, екстракт от стевия, гуарова и ксантова смола.
Slim Hondro Mix е идеален коктейл за:
- всички, които искат да се отърват от наднорменото тегло и да подкрепят работата на ставите си.
- спортисти (професионалисти и аматьори). 
Сместа съдържа естествени аминокиселини, включително оптималното количество от най-важните и необходими за изграждането на тялото - BCAA. Комплексът от левцин, изолевцин и валин, поддържа тялото, подложено на стрес и напрежение, помага за изграждането на мускулна тъкан. BCAA аминокиселините са горивото по време на тренировки и първите, които идват на помощ след тях, за възстановяване на мускулните влакна и намаляване на усещането за умора. 
Комплексът от "ставни" компоненти в състава на коктейла ще помогне да се поддържат ставите и да се постигнат всички цели, като същевременно се поддържа здравето!
Приложение: 2 супени лъжици (17 - 20 гр.) сух продукт се смесват в внимателно в 200 мл. обезмаслено мляко или вода, при стайна температура. Може да се използва шейкър или блендер.
300 гр. – 17 порции