/ufiles/articles/1/2020/08/regenerirasht-i-zashtiten-fluid-za-lice-vita-derm-110-ml_1583.png Виж по- голям размер

Регенериращ и защитен флуид за лице Vita Derm, 110 ml

Цена: 57.90 лв.

16307

Vita Derm

Наличен продукт

Кратко описание

“Презареждане” за кожата без признаци на умора и стрес!

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

В съвременния свят не можем да си позволим да изоставим компютрите и смартфоните. Те са винаги с нас …
Учените обаче откриха, че екраните на лаптопи, таблети и телефони, дори енергоспестяващите лампи произвеждат „синя“ светлина, така наречената HEV – видима с висока енергия, която се отразява негативно на кожата.
HEV лъчите имат подобен ефект на ултравиолетовите лъчи, но ако можете да се предпазите от ултравиолетово лъчение с помощта на крем „бариера“, то за HEV лъчите е необходим различен подход. HEV лъчението прониква дълбоко в слоевете на кожата, причинявайки преждевременно стареене и нарушена пигментация.
Как да се защитим? Мощни антиоксиданти!
Възстановяващ защитен флуид за лице Vita Derm, създаден на базата на патентования антиоксидантен комплекс Myramaze ™, витамин С, хидратиращи и регенериращи компоненти:
✅ защитава кожата от HEV – радиация, предотвратявайки „цифровото стареене“;
✅ предпазва липидите на кожата от окисляване;
✅ засилва кожната бариера;
✅ изглажда изразителните бръчки;
✅ дълбоко овлажнява, осигурявайки дълготрайна свежест.
Защитният флуид за лице е необходим за тези, които използват смартфони и работят на компютър, т.е. за всички и винаги! Подходящ за всички типове кожа, включително за мазна. Той има невероятно лека текстура и незабавно се абсорбира, без да оставя мазен блясък. Може да се използва като основно средство за топло време – има лека, безтегловна текстура.
Активни съставки:
Комплекс Myramaze ™ – антиоксидантен комплекс, базиран на тропически храст миротамнус – растение, известно със способността си да се върне към живот след 10 години. Използва се за запазване на влагата в кожата, предпазване от екстремни температури и агресивни влияния на околната среда. Това е много силен антиоксидант, който предотвратява разрушаването на клетките, ускорява процеса на регенерация, помага за поддържане на младостта.
Пантенол – ускорява процесите на регенерация на кожата, изглажда фините бръчки, подобрява мекотата и еластичността на кожата, придава добър цвят.
Натриев хиалуронат – интензивно овлажнява кожата, повишава тургора, правейки я по-гладка. Изглажда фините бръчки, подобрява мекотата и еластичността на кожата.
Бета глюкан – стимулира процесите на естествено обновяване на кожата, повишава нейната твърдост и еластичност, изглажда фините бръчки.
Трехалоза – растителен полизахарид, който помага за задържане на влага в кожата и изглаждане на бръчките. Прави кожата по-еластична и гладка.
Приложение: Използвайте върховете на пръстите, за да разнесете по лицето. Използвайте преди да нанесете крем или като независим продукт за грижа. Не отмивайте. За най-добър ефект използвайте сутрин и вечер.