/ufiles/articles/1/2018/0/275-1.png Виж по- голям размер

Регенериращ крем за стъпала със змийска мас, 30 г

Цена: 4.90 лв.

41105

Snake Factor

Наличен продукт

Кратко описание

Омекотява, спомага за намаляването на втвърдяванията и пукнатини. Овлажнява и подхранва кожата, стимулира кръвообращението, омекотява кожичките на краката. При редовна употреба премахва мазоли и напукването на петите. Предназначен е за ежедневна грижа.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Продуктът може да се използва и върху засегната от лишей или псориазис кожа по тялото. 

В състава на регенериращия крем от tianDe влизат: екстракт от змийска мас, масло от жожоба, токоферол, алантоин.

Екстрактът от змийска мас е добро лечебно, омекотяващо и подхранващо средство. Ефективно помага на грубата, грапава и напукана кожа на краката. Предотвратява разпространението на микроорганизми, като по този начин предотвратява появата на гъбички и неприятна миризма.

Масло от жожоба се получава чрез студено пресоване , има много богат състав. Защитните свойства на масло от жожоба са много по-високи, отколкото на други растителни масла. То има лечебни и регенериращи свойства. Ефективно омекотява уплътнените участъци по кожата.

Токоферолът (витамин Е) има антиоксидантно действие, т.е. защитава полиненаситени мастни киселини и липиди на клетъчните мембрани от пероксидация и увреждане от свободните радикали. Елиминира лющене, ускорява зарастването на наранявания, стимулира обновяването на клетките. Подобрява кръвообращението, укрепва стените на кръвоносните съдове, облекчава конвулсиите в краката.

Алантоинът стимулира регенерацията на кожата, осигурява двоен ефект: омекотява, което помага за отстраняване на мъртвите клетки и стимулира развитието на нови такива. Ефективно лечебно средство.

Подходящ е за всяка възраст и тип кожа.

Приложение: Нанесете неголямо количество крем сутрин и вечер  върху чистата кожа на краката и масажирайте, докато се абсорбира напълно. 

Подобни продукти