/ufiles/articles/1/2018/0/103-1.png Виж по- голям размер

Spa-ръкавичка, 1 бр.

Цена: 12.90 лв.

90155

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

СПА ръкавицата на Тианде и изработена от целулоза. Нейната особено "зърнеста" тъкан я прави многофункционално средство, което: - Внимателно премахва роговият слой на епидермиса и кожата става гладка,

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

СПА ръкавицата на tianDe е изработена от целулоза. Нейната особено “зърнеста” тъкан я прави многофункционално средство, което:

- Внимателно премахва роговият слой на епидермиса и кожата става гладка, мека, получава здрав оттенък. Отстранявайки мъртвите кожни клетки се ускорява процеса на подновяване кератиноцитите, увеличава се концентрацията на молекулите на естествения овлажняващ фактор NMF, а козметичните средства нанесени след това, действат с двойна сила.

Особено подходяща за премахване на трайни вроговявания в областта на лактите, коленете, зоната над и върху петите;

- Осигурява масажен ефект, стимулира циркулацията на кръв и намалява появата на „портокалова кожа“. Успешно подготвя кожата за усвояване на коригиращи продукти за тяло против целулит и стрии;

- Ефективно заглажда кожата и позволява безпроблемно поникване на космите след епилация, бръснене и кола маска, като не им позволява да се враснат;

- Подготвя кожата към загар, както от слънце, така и от солариум и загара става по-равномерен

Правила на пилинг СПА-ръкавицата:

1. Почистете кожата и я затоплете за 10-15 минути във банята, ваната или сауна. Може да използвате геловете и крем-геловете за душ на ТианДе. След отстраняване на мръсотията, потта и себума, кожата ще бъде напълно готова за дълбоко почистване.

2. Масажирайте тялото с ръкавицата от долу нагоре: от дланите на ръцете към плещите, от стъпалата към тазобедрените стави. Това направление на масажни линии – от периферията към центъра е обусловено от хода на венозната кръв и лимфата и се препоръчва в класическия масаж като най-ефективния  начин за подобряване на кръво и лимфо обръщението.

След това масажирайте гърдите, стомаха и гърба. Особено чувствителните области изискват по-внимателен подход.

3. Нанесете овлажняващо средство на кожата – от серията Hainan Tao, Dolce Vita или натурален гел „Алое Вера“. След дълбоко почистване с ръкавицата, кожата е много по-възприемчива към козметични средства.

Провеждане на процедурата за „екстра“ прочистване се препоръчва един път седмично.

Ръкавицата може да се използва самостоятелно или с продукт за тяло.