/ufiles/articles/1/2018/12/super-tynki-ezhednevni-damski-prevryzki-s-bilki-nefritena-svezhest-25-br-_3746.png Виж по- голям размер

Супер тънки ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест", 25 бр.

Цена: 11.90 лв.

61921

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Супер тънки ежедневни дамски превръзки с билки „Нефритена свежест“ от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Деликатни и нежни, превръзките прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се и спортуващи дами. Надеждно предпазват и зареждат със свежест за целия ден!
За вашето здраве се грижи фитокомлекс от билкови екстракти, който:
- елиминира бактериите и миризмата;
- облекчава сърбежа и раздразнението;
- допринася за нормализирането на менструалния цикъл;
- дава усещане за комфорт и свежест.
Активни компоненти:
Екстракт от листата на китайска камелия Camellia Sinensis - има антиоксидантни, антимикробни свойства. Омекотява и овлажнява кожата. Предотвратява появата на дразнене на кожата.
Екстракт от мента - мощен антиоксидант с противовъзпалително, обезболяващо и прочистващо действие.
Масло от карамфил - има противовъзпалително, противогъбично, антисептично действие, помага за нормализиране на менструалния цикъл. Има тонизиращ аромат, отнася се към афродизиаците.
Приложение: За ежедневна употреба.
Внимание! В първите 3–6 часа в областта на контакта с превръзката е възможна поява на  усещане за слабо парене или обратно, на хлад. Това преминава самостоятелно и не изисква допълнително намеса.
Супер тънки ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" са част от Програма "Женско здраве"  на  Корпорация TianDe.