/ufiles/articles/1/2018/05/tonik-za-lice-s-placenta-100-ml_8343.jpg Виж по- голям размер

Тоник за лице с плацента Sheep Placenta,100 ml

Цена: 18.30 лв.

10308

Sheep Placenta

Наличен продукт

Кратко описание

Тоникът за лице от серията Sheep Placenta ще изпълни вашата кожа с живителна влага, ще я направи мека, гладка и еластична! Не съдържа спирт и парабени. Деликатно и ефективно отстранява от повърхността на кожата остатъците от грим и замърсявания.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Тоник за лице с плацента от tianDe, изпълва кожата с живителна влага, придава приятно усещане за мекота, гладкост и еластичност. 
Тоникът завършва етапа на почистване на кожата и го прави по-качествено като деликатно и внимателно отстранява от повърхността на кожата остатъците от почистващи препарати, частички грим и излишната мазнина от  мастните жлези. 
Поддържа нормална киселинност на кожата.
Използването на средства за измиване може да промени киселинната среда на повърхността на кожата. След всяко миене използвайте тоник, за да поддържате естествения баланс на рН, неутрализирайки действието на твърдата вода и почистващите препарати. 
Ускорява процеса на обновяване на клетките.
Премахвайки целия излишък от кожата, тоникът помага на всяка клетка да диша свободно, улеснявайки активирането на естествения процес на регенерация. 
Подсилва и удължава действието на средствата за последваща грижа.
Влажната, чиста кожа е готова да абсорбира активните съставки на кремовете с двойна сила. 
Тоникът с плацента не съдържа парабени и алкохол,  не оставя лепкав филм и чувство за стегнатост на кожата.
Активни съставки:
Екстракт от овча плацента –  доказан антивъзрастов ефект. Съдържа протеини, аминокиселини, полизахариди, липиди, ензими, ненаситени мастни киселини, витамини и микроелементи. Укрепва синтезата на колаген и еластин, активно подновява кожните клетки и възобновява дейността на мускулите, поддържа хидробаланса на кожата, увеличава еластичността, предпазва от бръчки и пигментация. Подобрява цвета на кожата.
Екстракт от хамамелис – поддържа еластичността на кожата, притежава антиоксидантни свойства.
Масло от пшеничен зародиш (Triticum vulgare germ oil) - дава еластичност и жизненост на кожата, подобрява структурата, спомага за изглаждане на бръчките, предотвратява появата на лющене и дразнене.
Натриев хиалуронат - активно овлажнява кожата, стимулира по-дълготраен ефект на биологично активните вещества.
Приложение: Нанесете тоник върху почистени лице и шия, сутрин и вечер с памучен тампон.

За най-добър ефект, препоръчваме Ви да използвате с другите средства от Плацентна Серия.