/ufiles/articles/1/2019/06/udylzhavashta-spirala-za-migli-mega-lash-extension-7-6-g_7878.jpg Виж по- голям размер

Удължаваща спирала за мигли Mega Lash-Extension, 7,6 g

Цена: 26.90 лв.

80130

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

На какво сте готови, за да имате дълги мигли? Не се изискват жертви, просто опитайте спиралата за мигли от TianDe - Mega Lash-Extension и ще бъдете във възторг! Тази спирала лесно и бързо ще превърне дори и най-незабележимите реснички в истински дълги мигли.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Удобната силиконова четка отлично отделя всяка мигла, създавайки естествен "ветрилообразен" ефект. В допълнение към зашеметяващото удължение, ще получите и нежна грижа - спиралата съдържа укрепващ витаминен комплекс. Благодарение на стабилната формула, спиралата ще бъде с вас до края на деня, дори ако денят плавно премине в късно парти.
Не се размазва и не се разтича, лесно се измива с топла вода.
Приложение: Нанесете спирала върху миглите от основата до върховете. За максимален обем и богат цвят нанесете в два слоя.
 
Как да нанасяме спирала? Съвети и тайни от гримьори:
1. Нуждаете се от естествен ефект? Опитайте се да държите четката вертикално. Докоснете миглите само с върха на четката, това ще им даде по-естествен вид.
2. Илюзията за гъсти и дълги мигли се създава от основата, а не от върховете! Ето защо, по-голямо количество туш се нанася върху долната част на миглите, а остатъците се разнасят към върховете.
3. Докато нанасяте спирала, направете няколко зигзагообразни движения с четката от едната до другата страна на миглите - това помага да се избегне слепването им.
4. Преди да нанесете спирала, напудрете областите под очите. Понякога спиралата се размазва поради мазната основа или околоочния крем.
5. Ако искате да нанесете спирала на два слоя, вторият трябва да се нанесе, след като първият е изсъхнал. В противен случай ще се появят бучки и миглите ще се слепят.
 

Подобни продукти