/ufiles/articles/1/2020/05/v-line-maska-za-povdigane-i-modelirane-ovala-na-liceto-choahae_9474.png Виж по- голям размер

V-line маска за повдигане и моделиране овала на лицето Choahae

Цена: 36.50 лв.

56504

Choahae

Наличен продукт

Кратко описание

* Choahae – „Чоахае“ – в превод от корейски означава „Харесвам те!“. Защо такова име? Ще разберете, когато след използване на средствата от серията, видите отражението си в огледалото.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Кожата на лицето е отпусната, а брадичката е загубила ясния си контур?  Тези проблеми са станали „по-модерни“, а основните им причини вече не са възрастта и наднорменото тегло, а нарушаването на стойката, недостиг на хранителни вещества в кожата, мимиката, влиянието на хормоните и други фактори.
Необходими са допълнителни мерки! Козметичен лифтинг за лице!
V-line маска за повдигане и моделиране на овала на брадичката от серията на корейските продукти Choahae * работи веднага в две посоки!
1.     Като превръзка за брадичката – маската действа на физическо ниво:
✔ Помага за трениране  на правилния навик – не притискате брадичката към шията;
✔Стяга, моделира линията на брадичката;
✔ Помага за премахване на двойната брадичка;
✔ Плътно прилепва, осигурявайки топлинен ефект, който усилва действието на активните компоненти.
2.     Като мулажна маска за деликатната зона на брадичката.
Хидрогелевият слой е импрегниран с комплекс от активни компоненти. Благодарение на активния състав, включително мускулния релаксант пептид, сок от алое, кофеин, хиалуронова киселина, колаген и аденозин:
✔подхранва кожата, помага за бързото възстановяване на колагеновата рамка;
✔повишава твърдостта и еластичността на кожата.
Активни съставки:
Алое вера – съдържа голям брой полезни вещества, ефективно овлажнява, успокоява и лекува кожата, стимулира нейното обновяване.
Хиалуронова киселина – овлажнява кожата, създава дишащ защитен филм на повърхността й, предотвратявайки изпаряването на влагата, предотвратява дехидратацията на по-дълбоките слоеве на кожата. Има лифтинг ефект, повишава тургора на кожата.
Колаген – хидролизираният колаген действа като вид “проводник”. Поради малкия размер на молекулата, тя прониква по-дълбоко в кожата и помага на други компоненти да започнат по-бързо да действат.
Кофеин – активира метаболитните процеси в кожата, тонизира и създава приток на кръв към кожата.
Аденозин – предпазва кожата от стареене, като действа като антиоксидант. Има противовъзпалителен ефект, облекчава зачервяването на кожата. Стимулира метаболитните процеси в клетките и синтеза на колаген. Увеличава съдържанието на еластин в кожата и изравнява нейното облекчение.
Мускулен релаксант пептид – диаминобутироил бензиламид диацетат е известен като пептид с Botox ефект, който помага за леко отпускане на мускулите и засилване на лифтинг ефекта.
Приложение: Отстранете защитния филм, разтегнете и разпределете маската върху чистата кожа на лицето по контура на брадичката. Фиксирайте я върху ушите с помощта на страничните прорези. Оставете за 1-2 часа. Ако се появи дискомфорт в областта на ухото по време на употреба, означава, че маската не е достатъчно опъната. Необходимо е да я свалите, допълнително да я разпънете и отново да я поставите. Маската може да се използва 1-2 пъти. Съхранявайте в хладилника след отваряне.

Подобни продукти