/ufiles/articles/1/2018/0/279-1.png Виж по- голям размер

Възстановяващ неизмиващ серум, 15 бр. х 1,1 г

Цена: 31.40 лв.

20121

TianDe

Наличен продукт

Кратко описание

Възстановява жизнения тонус на косата. Предотвратява цъфтежа. Възвръща блясъка на косата, еластичността и здравия ú вид.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Регенериращият неизмиващ серум за коса от tianDe прониква дълбоко във вътрешните слоеве на косъма, като осигурява пълноценно подхранване и интензивна хидратация на косата. Този уникален продукт, укрепва и възстановява структурата на косъма, дарява го с блясък, еластичност, мекота и здрав вид, премахва повяхналост, предотвратява накъсване, загуба на коса и „цъфтене“ по краищата ù. Активно действащите съставки включени в серума, задействат регенеративните процеси в косъма, благодарение на което косата укрепва "отвътре", връща загубената си цялост.

Кое прави серума наистина уникален? В способността мигновено да доставя активните съставки в дълбоките слоеве на кожата или косата! Благодарение на  наситения си състав с биоактивни елементи, серумът има мощен възстановяващ ефект, лесно се справя с проблемите на косата!

Серумът обвива всеки косъм в защитен филм, който помага да се съхрани влагата. При това косата не „залепва“ и не „натежава“, а остава подвижна и естествена.

След първото му използване вашите коси ще бъдат лъскави, копринени и здрави!

Действие:

·         подхранва и овлажнява;

·         изглажда косата;

·         укрепва и възстановява отслабената коса;

·         предпазва от накъсване на краищата на косата;

·         възстановява здравословния блясък на косата;

·         прави косата мека и податлива;

·         облекчава разресването.

В състава на серума влизат силиконови продукти от ново поколение:

·         „запояват” разслоените краища на цъфтящата коса;

·         възстановяват целостта на кутикулата на косата без утежняване;

·         поставят косъма във фина „капсула”, която предпазва от увреждания и обезводняване, и заедно с това пропускат кислород;

·         лесно се измиват с шампоан и не пречат на боядисването;

·         притежават антистатичен ефект.

Количество в опаковката: - 15 капсули в една опаковка, една капсула за едно приложение. Удобния "формат" е подходящ и за почивка, бизнес пътуване, без да се страхувате, че това ще отнеме много място във вашата козметична чанта.

Приложение: Отворете капсулата със серума, разпределете съдържанието ù на дланите си и равномерно го нанесете върху влажна чиста коса. Серумът не е необходимо да се изплаква.

Можете да използвате Регенериращият неизмиващ серум за коса като самостоятелно средство за ежедневна грижа. Но много по-голям ефект серумът ще има, когато го прилагате заедно с шампоани и балсами TianDe.