/ufiles/articles/1/2018/0/151-1.png Виж по- голям размер

Възстановяващ тоник със секрет от охлюв, 80 мл

Цена: 56.20 лв.

14604

Snail Secret

Наличен продукт

Кратко описание

Възстановяващият тоник от серията Snail Secret подпомага клетъчното обновяване, удължава младостта на дермата, стимулира процесите на регенерация, допринася за премахване на акне, дразнене и лющене.

Добави продукта в "Любими продукти"

Добави в количка

Тоникът със секрет от охлюв на tianDe съчетава предимствата на тонизиращи и грижовни средства. Той има специална конструкция и включва капсулиране на голям брой активни съставки. Което означава, че не само извършва почистване на кожата, като премахване на остатъците от мръсотия и твърда вода, но също така се справя със задачата да възстанови хидролипидната мантия и оптималното ниво на хидратация.

В неговата структура се съдържат висока концентрация на полезни компоненти, които активно овлажняват и подхранват дермата. Консистенцията на този продукт, също се различава от обичайните - тя е много по-гъста. Тоник-бустер е кръстоска между тонер и овлажняващ крем.

Активните съставки на маската включват:  муцин (слуз или охлювна тайна), "физиологичен" овлажнител NMF (естествения овлажняващ фактор), витамин Е, алантоин. Продуктът не съдържа парабени и алкохол.

Муцин - чудотворен лек, против стареене на кожата отвътре. Охлювната слуз започва процесът на регенериране на дермата на клетъчно ниво, съживява и изглажда кожата. Аналози на това вълшебно вещество, действащо върху функционалността и ефективността, в света не съществува. Днес целият свят знае, че тайната за запазване на младостта е използването на муцин. Това е едно от най-ефективните средства за забавяне на процеса на стареене на кожата, обновява и подмладява.

 „Охлювната тайна“- муцин –  стимулира обновяването на клетките, колагена и еластина, мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали.

Приложение:

Научно доказано е, че от третата секунда след измиване нивото на влажност на кожата намалява, а в рамките на една минута то се понижава с 50%. Причина поради която в азиатските козметични салони има „правило на трите секунди“ за възстановяване на хидролипидната мантията, която е естествен защитен слой на кожата, за предотвратяване на дехидратация, но неизбежно се разпада след измиване.

Прилагането на тоник-бустера през първите секунди непосредствено след измиване, можете да възстановите хидролипидната мантия на кожата и да предотвратите дехидратацията.

Ревитализираща тоник с муцинов екстракт е специален козметичен продукт класифицирани като бустер. За разлика от конвенционалните тонери не е просто завършващ етап на почистването, "прокарване на пътя" за прилагане на крема, но също така е първата стъпка на грижата за кожата на лицето.

В резултат на прилагането на тоник-бустера:

• Кожата е идеално почистена от останките на агента за почистване, както и на вредните компоненти на чешмяната вода;

• хидролипидната мантия на кожата, която неизбежно ще се повреди, по време на почистването с агенти, се реставрира;

• с възвръщането на част от влагата, кожата се трансформира, придобива гладкост и еластичност.

Допълнителна информация:

Научни изследвания, публикувани в списанието на Международната Дерматологична Асоциация, разкриха регенеративния потенциал на охлювния секрет и ефекта му върху човешката кожа (“Skin Pharmacology and Physiology“, January 2008).

Оказва се, че градинският охлюв (Helix pomatia) притежава невероятни регенериращи свойства и според това изследване, веществото, което охлювите секретират, ги предпазва от свободните радикали, замърсяванията в околната среда и UV лъчите. Ето защо охлювите никога не страдат от кожни инфекции, дори когато пълзят по груба и замърсена повърхност.

Самият Хипократ – “Бащата на медицината”, открива приложение на охлювите, освен за лечението на проблеми по стомашно-чревния тракт. Експериментирайки с охлювен секрет, Хипократ забелязва, че при възпалителни процеси по кожата, секретът има изразени лечебни свойства, а при продължителна употреба бръчките на лицето намаляват, а повърхността на кожата става чиста и блестяща.

Днес се знае, че екстрактът от охлюви притежава изключителни регенериращи свойства, има изразено противовъзпалителното действие, активира клетъчната обмяна, овлажнява, омекотява и успокоява кожата, повишавайки съпротивителните й функции, подобрява нейната еластичност, премахва бръчки и белези, помага при изгаряния, акне и стрии, като действа епителотонично – стимулира образуването на нови клетки, засилва лимфния поток, облекчава и стимулира зарастването на гнойни рани и костни счупвания, действа като мощен антибиотик срещу причинителите на кожни инфекции. В крайна сметка, можем да обобщим, че това е перфектният антиоксидант, който поддържа кожата красива и млада! Направо впечатляващо!

Муцин – „охлювната тайна“, съдържа изключително висока концентрация на активни съставки стимулира обновяването на клетките и колаген и еластин, и е мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали.

Как действа секретът на охлюви върху човешката кожа?

·         Поддържа кожата здрава и подобрява нейната функция, поради антиоксидантите, които съдържа;

·         Действа превантивно и заличава белези, включително от тежко акне;

·         Облекчава слънчеви изгаряния, предотвратява на фото стареенето и образуването на бръчки;

·         Ускорява обновяването на увредените тъкани, премахва сухота и лющене;

·         Отваря запушените пори;

·         Ускорява регенерацията на кожата;

·         Възстановява кожата пластичност;

·         Предпазва и заличава стрии;

·         Подпомага кожата да се справи с акнето;

·         Осигурява активно хранене и хидратация;

·         Помага за запазване на младостта и свежестта;

·         Борба срещу стареене.

Секретът на охлюви – този естествен балсам, богат на алантоин, естествени протеини, витамини, колаген, еластин и гликолова киселина, може да се счита за хипоалергичен, недразнещ кожата и подходящ за хора с чувствителна кожа, реагираща със зачервяване при контакт с ретиноиди или алфахидрокси киселини.

Освен всичко, секретът от охлюви е не само ефективно, но и безопасно козметично средство, поради пълната си съвместимост с живите клетки.

Компания TianDe Ви дава възможност да почувствате ефекта от използването на охлювна секреция, заобикаляйки опашката на луксозни козметични салони – с гамата на TianDe  серия Snail Secret, в която секрецията на охлюв се съдържа в пречистен и концентриран вид - под формата на инфилтрат - муцин.