За насtianDe
Никога досега пътят към щастието, младостта и красотата не е бил толкова лесен, а идеята толкова очевидна и ясна.
Всичко започна с мечта. Мечта за идеален свят. Малко въображение, мощна творческа енергия и капка късмет помогнаха да я превърнем в съвършената идея: ние създадохме компания, устремена към висините, към небесата. tianDe в превод от китайски означава "Небесно съвършенство".
При това самите ние сме твърдо убедени и сигурни, че най-съвършената идея е безплодна без надеждна основа. Съвършената продукция на tianDe е създадена по традиционни рецепти от Изтока и Алтай. Качество ѝ е доказано от векове - то е това, с което ние с право можем да се гордеем, което позволява съвършената идея да се въплъти в живот.
Съвършената идея и перфектната продукция на tianDe, изпълващи света с красота и любов се пренасят от човек на човек, създавайки перфектния екип. Екип от свободни и щастливи хора, които управляват мечтите си и живота си.
Идеалната троица - идеи, продукти и екипи - генерира хармонията на перфектната красота на света, перфектния свят на вашите възможности - света на tianDe!
Ние носим здраве и красота на хората ползващи нашите продукти, както и успех на тези, които работят в нашия екип. Нашият девиз е „Лесно е да си щастлив”

tianDe, в превод „Небесно съвършенство“, е руска козметична компания, създадена през 2007 г. в гр. Бърнаул, Русия.
Корпорация tianDe предлага колекция от ексклузивни козметични и здравни BIO продукти, създадени въз основа на хилядолетно изпитани, по каноните на древната източна медицина тибетски рецепти от преди 5000 години и произведени с най-новите постижения на науката и прогресивните технологии.
В производството на продуктите на компанията tianDe се влагат екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определени момент от време, според лунния календар.
Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори и морските глъбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология – процес в хода, на който водата се обогатява с микроелементите, включени в козметичните продукти.
Благодарение на комбинациите от природните съставки и съчетанието от козметика и фармация, продуктите tianDe се отличават с мигновено въздействие и деликатно влияние върху организма, като превъзхождат по своята ефективност много от съвременните фармакологични препарати и терапевтични процедури.
Продуктите са коктейл  от лечебни растения (женшен, джинджифил, лотос и др.), етерични масла (иланг иланг, жасмин, розмарин, бадеми), уникални съставки от животински произход ( змийска мас, хрущял от акула, колаген), минерали (перли, злато, сребро, силиций). Суровините са само от най-високо качество, отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай, Тибет и Алтай, като се подлагат на щателен подбор и контрол.
Продукцията се произвеждат в най-големите козметични и фармацевтични заводи в Китай и Горен Алтай, изцяло в съответствие с международните стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP (GMP стандартът е система от правила за производство на фармацевтична продукция, която изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите на tianDe).
Под марката tianDe се произвеждат повече от 700 вида различни продукти, които представляват ексклузивни козмецефтични средства - лечебни козметични терапии за кожата от различен тип и възраст, продукти за подмладяване, комплексна програма за СПА грижа, антицелулитна програма,профилактични и лечебни програми за коса, програма за профилактика на женското и мъжкото здраве, лечебно-профилактични средства за уста,медицински и терапевтични средства на традиционната източна медицина, колекция за хигиена и декоративна козметика.
Най-голяма популярност има серията биологично активни хранителни добавки, включваща капсулирани БАД-ове, продукти за функционално хранене, както и фиточайове, предназначени за терапия и профилактика на здравето.
Компанията следи за актуални трендове и всяка година разработва нови и уникални продукти. Съотношението цена – качество прави продуктите tianDe не само много популярни, но и изключително търсени на международния пазар.
Основните предимства на марката tianDe са:
 -Безопасен естествен състав, на основата на компоненти от растителен, минерален и животински произход, без потенциални алергени и оцветители.
-Използване на технологии, чрез които компонентите работят на клетъчно ниво и активират процесите на самолечение на кожата;
 -Наличност на сертификати, потвърждаващи високото качество на продуктите – ISO 9001-2008  и  GMP
 Ефективността на всеки продукт.
- Възможност за избор на комплексна грижа за кожата на лицето, тялото и косата.